CHP’li Sezgin Tanrıkulu Fezlekeler Üzerinden Tehdit Etti

Sezgin Tanrıkulu’ndan yeni ABD yönetimi üzerinden tehdit! “Türkiye için sonuçları ağır olur”

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, katıldığı bir televizyon kanalında, 9 HDP’li vekil hakkında Meclise sunulan fezlekelere ilişkin konuştu. CHP’li Tanrıkulu ABD’deki yeni yönetimi işaret ederek fezlekelerin Türkiye için iyi sonuçları olmayacağını söyledi. Tanrıkulu’nun bu sözleri tepki çekti.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, fezlekeleri Meclise gönderilen HDP’li vekillerle ilgili bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu.

Söz konusu fezlekelerin Türkiye’ye ağır sonuçlar doğuracağını söyleyen Tanrıkulu, “Böyle bir uygulamanın Türkiye’ye siyasi maliyetinin çok daha ağır olacağını buradan ifade etmek isterim.” dedi.

“TÜRKİYE İÇİN SONUÇLARI AĞIR OLUR”

Tanrıkulu, konuşmasında fezlekelerin Meclise gelmesine karşı çıkarak, yeni ABD yönetimi üzerinden Türkiye’yi tehdit etti. CHP’li vekil, ABD’nin değişen yönetimini işaret ederek, “Hele hele ABD ve ABD’de yeni gelişen siyasal eğilimler Türkiye bakımından çok daha ağır sonuçlara yol açabilecek bir ortam yaratır. Bunun sonuçları sadece siyasal olmaz. Ekonomi bakımından da dış politika bakımından da ağır sonuçları olur.” şeklinde

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et