Çankaya’da Korkunç Olay! Avukat Haciz Esnasında Bıçaklandı!

Avukat Savaş Baş, Haciz Esnasında Bıçaklandı!

İstanbul Barosuna kayıtlı Av. Savaş Baş ve Necati Çakmak, Ankara’nın Çankaya ilçesinde haciz işlemi sırasında bıçaklı saldırıya uğradı. Necati Çakmak saldırıdan saniyelerle kurtulurken, avukat Savaş Baş yaralandı. Bıçaklanarak yaralanan Savaş Baş, 4 saatlik 3 ayrı operasyon geçirdi ve yoğun bakıma kaldırıldı.

Avukat Hacizde Bıçaklandı
Avukat Hacizde Bıçaklandı

“Haciz İşlemi Yaparsanız Buradan Sağ Çıkamazsınız”

Avukat Savaş Baş’ın bıçaklandığı olaya ilişkin görgü tanıklarının ilk ifadeleri ortaya çıktı. Görevlerini yapmak üzere Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir işyerine haciz yapmak üzere giden memurlara ve avukatlara iddiaya göre iş yeri sahibi B.K. tehditler yağdırarak haciz işlemi yapılırsa “buradan hiç kimse sağ çıkamaz” dedi. 2 Polis memurunun olay yerinde bulunduğu haciz işlemi sırasında mutfağa giden B.K. daha sonrasında ceketinin içerisine sakladığı bıçağı çıkarak Avukat Necati Çakmak’a saldırdı. Necati Çakmak’ın odadan dışarı kaçması üzerine Avukat Savaş Baş’a saldıran işyeri sahibi Savaş Baş’ı iki defa sırtından bıçakladı. Polislerin olaya müdahalesi sonucu saldırgan gözaltına alınırken, Avukat Savaş Baş hastaneye kaldırıldı. Olay ile ilgili işyeri sahibi B.K. hakkında “Kasten Adam Öldürme ve Yaralamaya Teşebbüs” suçunda dava açıldı.

Ankara Barosu Olayı Takibe Aldı!

Ankara Barosu olay ile ilgili açıklama yaptı. İşte o Açıklama;

Avukat Savaş Baş, ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Meslektaşlarımıza saldıran saldırgan gözaltına alınmış, savcılık tarafından soruşturma başlatılmıştır. Görevi başında yaralanan meslektaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Vatandaşlarımızın hukuki güvencesi olan avukatlara ve avukatlık mesleğine yapılan bu saldırıyı en sert şekilde kınıyoruz, saldırının yakından takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz.

Ankara Barosu

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et