Çağla Tuğaltay Cinayetinde DNA Sonuçları Açıklandı!

Çağla Tuğaltay Cinayeti İle İlgili DNA Sonuçları Açıklandı!

5 Haziran 2000 yılında İstanbul Şişli Fulya’da 15 yaşında ki Çağla Tuğaltay, evinde boğazı kesilerek öldürülmüştü, 20 yılın dolmasına kısa bir süre kala genç kızın katili hala bulunamazken, 2 şüphelinin DNA’sı alınmıştı. Adli Tıp kurumunca yapılan DNA çalışması tamamlandı.

Çağla Tuğaltay DNA Sonucu, Komşu Yasin
Çağla Tuğaltay DNA Sonucu, Komşu Yasin

Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili katil kim soruları hala yanıt beklerken, DNA sonuçları açıklandı. Çağla Tuğaltay’ın tırnaklarında bulunan “DNA kasklı sapık” olarak bilinen Şahin Öğüt ve “Postacı Sapık” olarak bilinen Tufan G. ile uyuşmadı. Çağla Tuğaltay’ın tırnaklarında bulunan DNA, 2 şüpheliyle de eşleşmezken, gözler tekrar Çağla Tuğaltay’ın öldürüldüğü apartmanda ki komşulara dikildi.

“Bana Anlat” adlı Youtube Kanalında Aynı Apartmanda Yaşayan Yasin İsimli Komşunun DNA’sının Yüzde 75 Tuttuğu Açıklandı!

Çağla Tuğaltay
Çağla Tuğaltay, Yasin İsimli Komşunun DNA’sının Yüzde 75 Tuttuğu Açıklandı!

Bana Anlat isimli youtube kanalında Çağla Tuğaltay cinayetinde 2 şüphelinin DNA’sının tutmadığı açıklanırken, Çağla Tuğaltay cinayetinde Çağla’nın tırnakları arasında bulunan DNA’ın yüzde 75 oranla komşu Yasin ile eşleştiği belirtildi. DNA’ın yüzde 75 uyuşmasının komşu Yasin’in suçlu olarak görülmesinin nedeni olmayacağı fakat komşu Yasin’in bir akrabasının bu cinayeti işlemiş olabileceği belirtildi.

Bahse Konu Olan Video İse Şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et