Bizim Hikaye Adlı Dizinin Oyuncuları…

Nejat Uygur Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye dizisinde rol almıştır. Shameless dizisinden uyarlanan Bizim Hikaye dizisinde Hikmet rolünü canlandıran Nejat Uygur, yetenekli oyunculuk performansı ile hayran kitlesini her geçen gün daha da arttırmıştır.

Ünlü sanatçı Nejat Uygur’un Torunudur.Nejat Uygur’u rahmetle anıyoruz.

Nejat Uygur TED İstanbul Koleji’ni bitirdikten sonra üniversite eğitimi almak istememiş ve alaylı bir oyuncu olarak yoluna devam etmek istediğini belirtmiştir. Babası Behzat Uygur ile bu sebeple çoğu kez tartıştığını dile getiren Nejat Uygur, çoğu eğitim kurumunu ticarethane olarak görmesi nedeniyle bu kararı aldığını söylemiştir.

Behzat Uygur’un oğludur;

Çektiği komedi videoları ile adından söz ettiren, usta komedi oyuncusu Nejat Uygur’un torunu ve Behzat Uygur’un oğlu olan Nejat Uygur Kimdir?

Uygur ailesinin geleneğini sürdürüp, oyunculuğa yoğunlaşarak kariyerini bu doğrultuda şekillendiren Nejat Uygur 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Rahmetli komedi ustası Nejat Uygur’un oğlu Behzat Uygur’un çocuğu olan Nejat Uygur, aile geleneğini sürdürerek, komedi oyunculuğu üzerine yoğunlaşmış ve ilk olarak çektiği Vine videoları ile tanınarak sosyal medyada fenomen haline gelmiştir.

BİZİM HİKAYE ADLI DİZİNİN OYUNCULARI

 

Dünyaca ünlü Shameless dizisinin Türkiye uyarlaması olan “Bizim Hikaye” adlı dizide Müjde rolü ile izlediğimiz genç oyuncu Serra Pirinç Kimdir?

 

Serra Pirinç 19 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İkizler burcu olan Serra Pirinç, sempatik tavırları ile dikkat çeken yeni nesil oyunculardan biridir.

Ömer Sevgi 2014 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Özellikle ilginç saçları ile ilgi odağı olan minik oyuncu Ömer Sevgi, küçük yaşına rağmen ekranın hem oyuncu kadrosu hem de yabancı bir diziden uyarlama olması sebebi ile dikkat çeken dizilerinden olan Bizim Hikaye dizisinin oyuncuları arasına dahil olmuştur. Ömer Sevgi Shameless dizisinin Türkiye uyarlaması olan ve Fox TV kanalında izleyicilerle buluşan Bizim Hikaye adlı dizide İsmet rolü ile karşımıza çıkmıştır. Dizinin orjinalini izleyenler hatırlayacaktır ki, Bizim Hikaye’de Ömer Sevgi‘nin canlandırdığı rol evin en küçüğü Liam Gallagher rolüdür.

Nesrin Cavadzade kimdir? Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan Bakü’de dünyaya gelmiştir.  Fakat yaşamının çoğunu İstanbul’da geçirmiştir. Annesiyle 11 yaşında İstanbul’a geldiğinde hiç Türkçe bilmiyordu bu nedenle ilkokul 4. sınıfı Azerbaycan’da bitirmesine rağmen Türkiye’de 4. sınıfı yeniden okumak zorunda kalmıştır.

Sonraki eğitim hayatında tiyatro çalışmaları yapmıştır. Şişli Terakki Lisesi’nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olmuştur.

Marmara Üniversitesi’nde eğitim görürken de kısa filmler çizmişler ve festivallerde gösterilerek ödüller almıştır. Fakat üniversite eğitiminden sonra da Şahika Tekand Studio’da 2 yıl oyunculuk eğitimi almıştır.

Bunların yanı sıra Rusça, İngilizce ve Fransızca’yı akıcı olarak konuşabilmektedir. Oyunculuk yılları boyunca da birçok başarılara imza atmış ve birçok projelerde yer almıştır. Birçok festivalde de En İyi Kadın Oyuncu olma ödülleri almıştır.

Bizim Hikaye Dizisi Tülay Karakteri

Güzel ve yetenekli oyuncu Nesrin Cavadzade, 2017 sezonu Eylül ayı itibarı ile Fox TV’de seyircisiyle buluşan ve dünyaca ünlü Shameless dizisinden uyarlanan Bizim Hikaye dizisinin oyuncu kadrosundaki isimlerden biridir. Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterine hayat vermiştir.

 

Ekranın genç yetenek oyuncularından olan ve son dönemde Shameless dizisinin uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisindeki rolü ile dikkat çeken Yağızcan Konyalı Kimdir?

Yağızcan Konyalı 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan genç oyuncu Yağızcan Konyalı, oyunculuk kariyerine 2006 yılında İlk Aşk filmi ile adım atmıştır. 2015 yılında rol aldığı Takım: Mahalle Aşkına filmi sayesinde Altın Portakal Film Festivali Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Yağızcan Konyalı, genç yaşına rağmen başarılı oyunculuğu ile kariyerinde hızlı adımlarla yükselen isimler arasındadır.

Yağızcan Konyalı Dizileri

Yağızcan Konyalı rol aldığı sinema filmlerinin yanı sıra TV dizileri ile de ekran karşısına çıkmıştır. Bir dönem Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşan ve yayınlandığı sezonlar boyunca izlenme rekorları kıran Öyle Bir Geçer Zaman ki… dizisinde rol almış olan Konyalı, bu dizide Aydın karakterini canlandırmıştır.

Fox TV’de ekrana gelmiş olan ve baş rollerde Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım’ın yer aldığı gençlik dizisi Adı Mutluluk’ta da rol alan Yağızcan Konyalı, bu dizide ise Zeki karakterini canlandırmıştır.

Ragıp Reha Özcan, 5 Temmuz 1965 tarihinde Bingöl şehrinde dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlarından itibaren televizyona ve televizyon oyuncularına özenmeye başlayan ve kendisine gelecek hedefi olarak bu alanı seçen Özcan, zaman içerisinde eğitim hayatındaki başarısı ile birlikte de herkesin ciddi anlamda ilgisini çekmeyi başardı.

Zaman içerisinde lise eğitim hayatının hemen ardından Mimar Sinan Üniversitesi bünyesinde lisans eğitimi alarak kendisini geliştirdi ve okul yıllarında tiyatroya çok ciddi anlamda özen gösterdiği için bu anlamda genç yaşlarından itibaren girişimlerde bulundu. Nitekim zaman içerisinde okulun ardından ilk iş olarak tiyatro hayatına atıldı.

Usta oyuncu Reha Özcan, 2017 Eylül ayında Fox TV’de yayına başlayan ve Shameless dizisinin uyarlaması olarak çekilen Bizim Hikaye dizisinde Fikri rolü ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Hazal Kaya Biyografi

Son zamanlarda kim olduğu sürekli merak edilen Hazal Kaya 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep’te doğmuştur. Başarılı ve genç oyuncunun babası ve annesi de avukatlık yapmaktadır. Doğduğu şehir olan Gaziantep’te bir süre yaşadıktan sonra küçük yaşlarda ailesi ile beraber İstanbul’a taşınmıştır. Hazal Kaya buraya geldikten sonra sanata daha fazla ilgi duymaya başlamıştır. 5 yaşına geldiğinde keman dersleri almaya başlamıştır. 7 yaşına geldiğinde ise bale kursuna yazılarak bale yapmaya başlamıştır. Televizyon karşısında izleyiciler ile bir araya gelmesi de ilk olarak reklam filmlerinde oynamasıyla başlamıştır. Sonrasında da devam ederek günümüze kadar gelmiştir. Oyunculuk derslerini ise Ayla Algan’dan aldığını söylemek mümkün.

Başarılı oyuncunun babası ile annesi çok küçükken boşanmış ve annesi ile kalmıştır. Hazal Kaya ilköğretimini Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu’nda tamamlamış ve Lise öğrenimini de İstanbul İtalyan Lisesi’nde bitirmiştir. Lise okumaktayken çeşitli ajanslara başvurarak ilk dizi kariyerini başlatmıştır. Ekranlar karşısında ilk olarak seyirciler ile buluşması da Cola Turka reklamları aracılığı ile oynamıştır. Hazal Kaya, 2009 senesinde İstanbul Bilgi Üniversite’sini kazanmış ve bu okuldan mezun olmuştur.

Güzel oyuncu Hazal Kaya Fox TV ekranında yayın hayatına başlayan ve Shameless dizisinin uyarlaması olan Bizim Hikayedizisinde baş rolde yer almış ve Filiz karakterini canlandırmıştır.

Shameless dizisinde Fiona karakterinin yerine Filiz karakteri olarak karşımıza çıkan Hazal Kaya, dizide aileyi çekip çeviren bir role hayat vermiştir.

 

Burak Deniz Biyografi

Genç ve başarılı oyuncu Burak Deniz, üstlendiği yapımları ve canlandırdığı karakterleri ile kimdir diyenler için biyografisinde sizlere detaylı bilgileri ile sunuluyor.

20 Ekim 1989 tarihli İstanbul Doğumlu olan Burak Deniz, anne ve babasının küçükken ayrılması ile zor dönemler geçirmiştir. Anne ve babası olan çocuklara göre bu değerleri çok sonraları öğrenmiş, fakat bunu oyunculuk anlamında bir başarıya dönüştürmek kullanan ender aktörler içinde yer almaktadır. Eğitimini üniversitede tarih okuyarak tamamlamıştır.

2011 yılında Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği ‘’Kolej Günlüğü’’ TV dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Burak Deniz, dizide Özge Çelik ve Furkan Andıç ile rol almıştır. Dizide Onur karakterini canlandıran genç oyuncu, yapımcıların dikkatini çeken yüksek performansı ile kariyerine yeni teklifler ile devam etmiştir.

2012 yılında Tarık karakterini canlandırdığı ‘’Sultan’’ TV yapımı dizi ile başarısını sürdürmüştür. Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Süer ve Settar Tanrıöğen ile birlikte rol aldığı dizide dikkat çeken oyuncu, yeni yapımların gözdesi olarak dizi, film çekimleri için teklifler alarak değerlendirmeler yapmıştır.

2013 – 2014 yılları arasında TV dizi olarak yayınlanan ‘’Kaçak’’, reytingi yüksek bir yapım olurken, televizyon dizileri içinde en çok tercih edilenlerin içinde yer almıştır. Dizide Burak Topçuoğlu karakterini canlandıran Burak Deniz, etkileyici oyunculuğu ile otoriteler tarafından beğenilerek, kariyerinde yenilikleri getirecek bir düzeyi de elde etmiş oldu. ‘’kaçak’’ dizisi içinde rol arkadaşları olan Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Bingören, Yağmur Tanrisevsin, İnanç Konukçu ve Hasan Küçükçetin ile birlikte oynamıştır.

Dizilerin sevilen yüzü olarak Burak Deniz, oyunculuk kariyerine yeni başarılar eklemek için gelen tekliflerden ‘’Tatlı Küçük Yalancılar’’ adlı TV dizisini seçerek 2015 yılında yayında olan dizide oynamıştır. Dizide kendisi gibi başarılı oyuncular olan Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte rol almıştır.

Genç olmasına karşın istikrarlı bir portre çizen oyuncu, ekranları başında olan dizi izleyici kitlesini etkilemeyi başarmış ve daha yeni projelere yelken açarak dizi serüvenini sürdürmüştür. ‘’Aşk Laftan Anlamaz’’ adlı Televizyon dizisi ile 2016 yılında ekranlara dönen Burak Deniz, yönetmenliğini Müge Uğurların yaptığı yapımda başarısı bir çıta daha yükseltmektedir.

Bi yapım tarafından çekimleri süren “Aşk Laftan Anlamaz”, senaryosunu Nuray Uslu kaleme almıştır. Başrol oyuncuları olan Burak Deniz ve Hande Erçel, iyi bir performans ortaya koymaktadır. Dizinin diğer oyuncuları olan Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Elif Doğan, Metehan Kuru, Oğuz Okul, Gözde Kocaoğlu, Nazan Diper ile birlikte rol almaktadırlar. Aşk ilişkisi konu alan dizi, başrol oyuncularının çevresinde gelişen olaylar ile hayatlarının aldığı şekli seyirci ile paylaşmaktadır.

Bizim Hikaye Dizisi Barış Rolü

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz, 2017 sezonunun ses getiren yapımlarından biri olan, Shameless dizisinin Türkiye uyarlaması Bizim Hikaye dizisi ile ekran önüne çıkmıştır. Rol aldığı her yapımda hayran kitlesini daha da arttıran yetenekli oyuncu, bu dizide Barış rolü ile sevenlerinin karşısına çıkmıştır.

 

 

Çektiği komedi videoları ile adından söz ettiren, usta komedi oyuncusu Nejat Uygur’un torunu ve Behzat Uygur’un oğlu olan Nejat Uygur Kimdir?

Uygur ailesinin geleneğini sürdürüp, oyunculuğa yoğunlaşarak kariyerini bu doğrultuda şekillendiren Nejat Uygur 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Rahmetli komedi ustası Nejat Uygur’un oğlu Behzat Uygur’un çocuğu olan Nejat Uygur, aile geleneğini sürdürerek, komedi oyunculuğu üzerine yoğunlaşmış ve ilk olarak çektiği Vine videoları ile tanınarak sosyal medyada fenomen haline gelmiştir.

BİZİM HİKAYE ADLI DİZİNİN OYUNCULARI

 

Dünyaca ünlü Shameless dizisinin Türkiye uyarlaması olan “Bizim Hikaye” adlı dizide Müjde rolü ile izlediğimiz genç oyuncu Serra Pirinç Kimdir?

Serra Pirinç 19 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İkizler burcu olan Serra Pirinç, sempatik tavırları ile dikkat çeken yeni nesil oyunculardan biridir.

Ömer Sevgi 2014 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Özellikle ilginç saçları ile ilgi odağı olan minik oyuncu Ömer Sevgi, küçük yaşına rağmen ekranın hem oyuncu kadrosu hem de yabancı bir diziden uyarlama olması sebebi ile dikkat çeken dizilerinden olan Bizim Hikaye dizisinin oyuncuları arasına dahil olmuştur. Ömer Sevgi Shameless dizisinin Türkiye uyarlaması olan ve Fox TV kanalında izleyicilerle buluşan Bizim Hikaye adlı dizide İsmet rolü ile karşımıza çıkmıştır. Dizinin orjinalini izleyenler hatırlayacaktır ki, Bizim Hikaye’de Ömer Sevgi‘nin canlandırdığı rol evin en küçüğü Liam Gallagher rolüdür.

Nesrin Cavadzade kimdir? Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan Bakü’de dünyaya gelmiştir.  Fakat yaşamının çoğunu İstanbul’da geçirmiştir. Annesiyle 11 yaşında İstanbul’a geldiğinde hiç Türkçe bilmiyordu bu nedenle ilkokul 4. sınıfı Azerbaycan’da bitirmesine rağmen Türkiye’de 4. sınıfı yeniden okumak zorunda kalmıştır.

Sonraki eğitim hayatında tiyatro çalışmaları yapmıştır. Şişli Terakki Lisesi’nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olmuştur.

Marmara Üniversitesi’nde eğitim görürken de kısa filmler çizmişler ve festivallerde gösterilerek ödüller almıştır. Fakat üniversite eğitiminden sonra da Şahika Tekand Studio’da 2 yıl oyunculuk eğitimi almıştır.

Bunların yanı sıra Rusça, İngilizce ve Fransızca’yı akıcı olarak konuşabilmektedir. Oyunculuk yılları boyunca da birçok başarılara imza atmış ve birçok projelerde yer almıştır. Birçok festivalde de En İyi Kadın Oyuncu olma ödülleri almıştır.

Bizim Hikaye Dizisi Tülay Karakteri

Güzel ve yetenekli oyuncu Nesrin Cavadzade, 2017 sezonu Eylül ayı itibarı ile Fox TV’de seyircisiyle buluşan ve dünyaca ünlü Shameless dizisinden uyarlanan Bizim Hikaye dizisinin oyuncu kadrosundaki isimlerden biridir. Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterine hayat vermiştir.

Ekranın genç yetenek oyuncularından olan ve son dönemde Shameless dizisinin uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisindeki rolü ile dikkat çeken Yağızcan Konyalı Kimdir?

Yağızcan Konyalı 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan genç oyuncu Yağızcan Konyalı, oyunculuk kariyerine 2006 yılında İlk Aşk filmi ile adım atmıştır. 2015 yılında rol aldığı Takım: Mahalle Aşkına filmi sayesinde Altın Portakal Film Festivali Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Yağızcan Konyalı, genç yaşına rağmen başarılı oyunculuğu ile kariyerinde hızlı adımlarla yükselen isimler arasındadır.

Yağızcan Konyalı Dizileri

Yağızcan Konyalı rol aldığı sinema filmlerinin yanı sıra TV dizileri ile de ekran karşısına çıkmıştır. Bir dönem Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşan ve yayınlandığı sezonlar boyunca izlenme rekorları kıran Öyle Bir Geçer Zaman ki… dizisinde rol almış olan Konyalı, bu dizide Aydın karakterini canlandırmıştır.

Fox TV’de ekrana gelmiş olan ve baş rollerde Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım’ın yer aldığı gençlik dizisi Adı Mutluluk’ta da rol alan Yağızcan Konyalı, bu dizide ise Zeki karakterini canlandırmıştır.

Ragıp Reha Özcan, 5 Temmuz 1965 tarihinde Bingöl şehrinde dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlarından itibaren televizyona ve televizyon oyuncularına özenmeye başlayan ve kendisine gelecek hedefi olarak bu alanı seçen Özcan, zaman içerisinde eğitim hayatındaki başarısı ile birlikte de herkesin ciddi anlamda ilgisini çekmeyi başardı.

Zaman içerisinde lise eğitim hayatının hemen ardından Mimar Sinan Üniversitesi bünyesinde lisans eğitimi alarak kendisini geliştirdi ve okul yıllarında tiyatroya çok ciddi anlamda özen gösterdiği için bu anlamda genç yaşlarından itibaren girişimlerde bulundu. Nitekim zaman içerisinde okulun ardından ilk iş olarak tiyatro hayatına atıldı.

Usta oyuncu Reha Özcan, 2017 Eylül ayında Fox TV’de yayına başlayan ve Shameless dizisinin uyarlaması olarak çekilen Bizim Hikaye dizisinde Fikri rolü ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Hazal Kaya Biyografi

Son zamanlarda kim olduğu sürekli merak edilen Hazal Kaya 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep’te doğmuştur. Başarılı ve genç oyuncunun babası ve annesi de avukatlık yapmaktadır. Doğduğu şehir olan Gaziantep’te bir süre yaşadıktan sonra küçük yaşlarda ailesi ile beraber İstanbul’a taşınmıştır. Hazal Kaya buraya geldikten sonra sanata daha fazla ilgi duymaya başlamıştır. 5 yaşına geldiğinde keman dersleri almaya başlamıştır. 7 yaşına geldiğinde ise bale kursuna yazılarak bale yapmaya başlamıştır. Televizyon karşısında izleyiciler ile bir araya gelmesi de ilk olarak reklam filmlerinde oynamasıyla başlamıştır. Sonrasında da devam ederek günümüze kadar gelmiştir. Oyunculuk derslerini ise Ayla Algan’dan aldığını söylemek mümkün.

Başarılı oyuncunun babası ile annesi çok küçükken boşanmış ve annesi ile kalmıştır. Hazal Kaya ilköğretimini Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu’nda tamamlamış ve Lise öğrenimini de İstanbul İtalyan Lisesi’nde bitirmiştir. Lise okumaktayken çeşitli ajanslara başvurarak ilk dizi kariyerini başlatmıştır. Ekranlar karşısında ilk olarak seyirciler ile buluşması da Cola Turka reklamları aracılığı ile oynamıştır. Hazal Kaya, 2009 senesinde İstanbul Bilgi Üniversite’sini kazanmış ve bu okuldan mezun olmuştur.

Güzel oyuncu Hazal Kaya Fox TV ekranında yayın hayatına başlayan ve Shameless dizisinin uyarlaması olan Bizim Hikayedizisinde baş rolde yer almış ve Filiz karakterini canlandırmıştır.

Shameless dizisinde Fiona karakterinin yerine Filiz karakteri olarak karşımıza çıkan Hazal Kaya, dizide aileyi çekip çeviren bir role hayat vermiştir.

 

Burak Deniz Biyografi

Genç ve başarılı oyuncu Burak Deniz, üstlendiği yapımları ve canlandırdığı karakterleri ile kimdir diyenler için biyografisinde sizlere detaylı bilgileri ile sunuluyor.

20 Ekim 1989 tarihli İstanbul Doğumlu olan Burak Deniz, anne ve babasının küçükken ayrılması ile zor dönemler geçirmiştir. Anne ve babası olan çocuklara göre bu değerleri çok sonraları öğrenmiş, fakat bunu oyunculuk anlamında bir başarıya dönüştürmek kullanan ender aktörler içinde yer almaktadır. Eğitimini üniversitede tarih okuyarak tamamlamıştır.

2011 yılında Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği ‘’Kolej Günlüğü’’ TV dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Burak Deniz, dizide Özge Çelik ve Furkan Andıç ile rol almıştır. Dizide Onur karakterini canlandıran genç oyuncu, yapımcıların dikkatini çeken yüksek performansı ile kariyerine yeni teklifler ile devam etmiştir.

2012 yılında Tarık karakterini canlandırdığı ‘’Sultan’’ TV yapımı dizi ile başarısını sürdürmüştür. Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Süer ve Settar Tanrıöğen ile birlikte rol aldığı dizide dikkat çeken oyuncu, yeni yapımların gözdesi olarak dizi, film çekimleri için teklifler alarak değerlendirmeler yapmıştır.

2013 – 2014 yılları arasında TV dizi olarak yayınlanan ‘’Kaçak’’, reytingi yüksek bir yapım olurken, televizyon dizileri içinde en çok tercih edilenlerin içinde yer almıştır. Dizide Burak Topçuoğlu karakterini canlandıran Burak Deniz, etkileyici oyunculuğu ile otoriteler tarafından beğenilerek, kariyerinde yenilikleri getirecek bir düzeyi de elde etmiş oldu. ‘’kaçak’’ dizisi içinde rol arkadaşları olan Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Bingören, Yağmur Tanrisevsin, İnanç Konukçu ve Hasan Küçükçetin ile birlikte oynamıştır.

Dizilerin sevilen yüzü olarak Burak Deniz, oyunculuk kariyerine yeni başarılar eklemek için gelen tekliflerden ‘’Tatlı Küçük Yalancılar’’ adlı TV dizisini seçerek 2015 yılında yayında olan dizide oynamıştır. Dizide kendisi gibi başarılı oyuncular olan Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte rol almıştır.

Genç olmasına karşın istikrarlı bir portre çizen oyuncu, ekranları başında olan dizi izleyici kitlesini etkilemeyi başarmış ve daha yeni projelere yelken açarak dizi serüvenini sürdürmüştür. ‘’Aşk Laftan Anlamaz’’ adlı Televizyon dizisi ile 2016 yılında ekranlara dönen Burak Deniz, yönetmenliğini Müge Uğurların yaptığı yapımda başarısı bir çıta daha yükseltmektedir.

Bi yapım tarafından çekimleri süren “Aşk Laftan Anlamaz”, senaryosunu Nuray Uslu kaleme almıştır. Başrol oyuncuları olan Burak Deniz ve Hande Erçel, iyi bir performans ortaya koymaktadır. Dizinin diğer oyuncuları olan Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Elif Doğan, Metehan Kuru, Oğuz Okul, Gözde Kocaoğlu, Nazan Diper ile birlikte rol almaktadırlar. Aşk ilişkisi konu alan dizi, başrol oyuncularının çevresinde gelişen olaylar ile hayatlarının aldığı şekli seyirci ile paylaşmaktadır.

Bizim Hikaye Dizisi Barış Rolü

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz, 2017 sezonunun ses getiren yapımlarından biri olan, Shameless dizisinin Türkiye uyarlaması Bizim Hikaye dizisi ile ekran önüne çıkmıştır. Rol aldığı her yapımda hayran kitlesini daha da arttıran yetenekli oyuncu, bu dizide Barış rolü ile sevenlerinin karşısına çıkmıştır.

 

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et