AVM’lerin Çalışma Saati Değişti!

Koronavirüs Nedeniyle AVM’lerin Çalışma Saati Değişti!

Alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri koronavirüs tedbirleri kapsamında yeniden düzenlendi. Düzenlemeyle saat 10:00-22:00 olan çalışma saatleri, 12:00-20-00 olarak değiştirildi.

AVM

Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği, koronavirüs tedbirlerini görüşmek üzere toplantı yaptı. TRT Haber’in aktardığına göre, toplantıda salgın sürecine ilişkin alınacak yeni önlemler konuşuldu. 

12:00-20:00 Saatleri Arasında Hizmet Verecekler!

İlk etapta AVM’lerde çalışma süresi kısaltıldı. AVM’lerin saat 12:00 – 20:00 arasında hizmet vereceği açıklandı. AVM’lerdeki çocuk oyun alanlarının kapatılıp dezenfekte edileceği belirtildi. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş dün yaptığı açıklamada, “İnsanların dokunduğu ne kadar yer varsa özel olarak müdahale ediyoruz. Merdivenlerden tuvaletlere kadar her yer didik didik özel dezenfeksiyon ürünleri ile detaylı bir şekilde temizleniyor. AVM çalışanları ile ziyaretçilerini de koronavirüs ve önlemlerle ilgili bilgilendirmeye özen gösteriyoruz” demişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et