Aleyna Çakır’ın Üzerinde Bulunan Sperm ve Doku Örnekleri Karşılaştırılacak!

Aleyna Çakır’ın Üzerinde Bulunan Sperm ve Doku Örnekleri Uygun Görülen Kişilerden Alınan DNA Örnekleri ile Karşılaştırılacak!

Aleyna Çakır'ın Üzerinde Bulunan DNA Örnekleri Karşılaştırılacak
Aleyna Çakır’ın Üzerinde Bulunan DNA Örnekleri Karşılaştırılacak

Aleyna Çakır’ın üzerinde bulunan tırnak içi doku örneği ve sürüntü sperm örnekleri uygun görülen kişilerden alınarak DNA’lar ile karşılaştırılacak. Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü yeni bir açıklama yapan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Çakır’ın üzerinde çıkan DNA profilleri üzerinde işlem ve mukayese yapılacağını açıkladı.

Aleyna Çakır'ın Ölümü, Aleyna Çakır, Sema Esen
Aleyna Çakır’ın Ölümü, Aleyna Çakır, Sema Esen, DNA Örneği

Ankara Keçiören’de evinde şüpheli bir biçimde hayatını kaybeden Aleyna Çakır’ın (Sema Esen) geçtiğimiz günlerde ikinci otopsi raporu açıklanmıştı. Cumartesi günü Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir açıklama yaptı. Başsavcılık, Aleyna Çakır’ın üzerinde bulunan DNA örneklerinin karşılaştırılması için DNA profil örnekleri alınacağını açıkladı. Asıl ismi ile Sema Esen bilinen adı ile Aleyna Çakır üzerinden alınan sürüntü örneği ve sağ elinde tırnak içinde tespit edilen DNA örnekleri ile ilgili uygun görülen kişilerden örnek alınacağı açıklandı.

Müge Anlı Açıkladı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yaptığı açıklamayı canlı yayında izleyicilerine duyuran Müge Anlı, ilerleyen günlerde olayın aydınlığa kavuşacağını söyledi. Müge Anlı konu ile ilgili” Tırnak içinde çıkan örnek bir boğuşmayı ifade ediyor. Kiminle boğuştu? kimin DNA’sı kızımızın elinde kaldı? önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. Ak koyun kara koyun ortaya çıkacak” yorumunu yaptı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et