Aleyna Çakır’ın Cenazesinde “Sonumuz Aynı Olacak” Demişti! Emine Yanıkoğlu Öldürüldü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır’ın aynı mahalleden arkadaşı olan Emine Yanıkoğlu, eşi Soner Yanıkoğlu tarafından pompalı tüfek ile vurularak öldürüldü. Emine Yanıkoğlu’nun Aleyna Çakır’ın cenazaesinde sonumuz aynı olacak dediği öğrenildi.

Soner Yanıkoğlu, Emine Yanıkoğlu, Aleyna Çakır'ın Arkadaşı
Soner Yanıkoğlu, Emine Yanıkoğlu, Aleyna Çakır’ın Arkadaşı

20 yaşında ki Emine Yanıkoğlu, 30 Temmuz 2020’de Ankara Keçiören’de eşi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Aleyna Çakır’ın cenazesinde sonumuz aynı olacak diyen Emine Yanıkoğlu bu sözünden 50 gün sonra öldürüldü. 17 yaşında evden kaçarak evlenen ve 1,5 yaşında bir çocuğu bulunan Emine Yanıkoğlu, eşinden sürekli şiddet görüyordu. “Eve dönmesen seni öldüreceğim” diye mesaj atan Soner Yanıkoğlu, olumsuz cevap alınca pompalı tüfeği alarak eşinin kaldığı eve gitti. Giriş kapının kilidini kırarak içeriye giren Yanıkoğlu, 1.5 yaşındaki oğlunun gözü önünde eşi Emine’ye pompalı tüfekle vurdu. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Emine Yanıkoğlu’nu doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Aleyna Çakır’ın Arkadaşıydı!

Emine Yanıkoğlu’nun ölümü şüpheli bulunan Aleyna Çakır’ın arkadaşı çıktı. Aleyna Çakır’ın cenazesine katılan Yankıoğlu’nun ‘‘Sonumuz aynı olacak’ dediği öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et