Aleyna Çakır’ın Babası Artık Dayanamadı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında adalet arayan Aleyna Çakır’ın anne ve babası “Yeter Artık” diyerek sinir krizi geçirdi. Aleyna Çakır’ın babası baygınlık geçirdi. Kalp hastası olan babanın tansiyonunun çok yükseldiği öğrenildi.

Aleyna Çakır'ın Babası hastaneye kaldırıldı, Tayfun Kürkçü
Aleyna Çakır’ın Babası hastaneye kaldırıldı, Tayfun Kürkçü

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü araştırılıyor. Aleyna Çakır’ın anne ve babası ise yaklaşık 10 gündür devlet büyüklerine ve adalet bakanına seslenerek kızlarının katillerinin bulunmasını istiyor.

Tayfun Kürkçü’nün İfadesine Dayanamadılar

Bugün yayınlanan programda Ümitcan Uygun’un arkadaşı Tayfun Kürkçü’nün röportajı yayınlandı. İsminin ve yüzünün saklanmasına gerek olmadığını söyleyen Tayfun Kürkçü, Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’ı darp ettiğine hiç şahit olmadığını, Aleyna’nın Ümitcan’ı çok sevdiğini, Aleyna Çakır’ın vücudunda ki darp izlerini Ümitcan Uygun’un gerçekleştirmediğini söyledi.

Aleyna’yı Darp Ettiğini Hiç Görmedim

Tayfun Kürkçü isimli kişi Ümitcan ile Aleyna Çakır’ın evleneceklerini iddia ederek Ümitcan Uygun’un Aleyna’nın parasını almadığını iddia etti. Bu konuşmalar üzerine aile sinir krizi geçirdi. Kalp hastası baba “Yeter Artık” diyerek isyan etti. Yerlere kapaklanan baba yardım istedi. Ayağa kalkarken ise bayıldı. Tansiyonunun çok yükseldiği öğrenilirken, durumunun şimdilik iyi olduğu açıklandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et