Aleyna Çakır’ın Ağabeyi İlk Kez Konuştu!

Ankara Keçiören’de evinde şüpheli şekilde ölü bulunan Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in ağabeyi Himmet Esen konuştu. ATV Haber’e konuşan Himmet Esen, ölüm tehditleri aldığını söyledi. Müge Anlı’da Himmet Esen’in stüdyoya gelmek istediğini fakat korktuğu için gelemediğini söyledi.

Himmet Esen , Aleyna Çakır'ın Ağabeyi
Himmet Esen , Aleyna Çakır’ın Ağabeyi

Aleyna Çakır ismi ile bilinen Sema Esen’in abisi Himmet Esen ilk defa ATV Habere konuştu. Himmet Esen, Ümitcan Uygun’un arkadaşı Tayfun Kürkçü’nün her şeyi bildiğini söyleyerek olayın üstünden 4 ay geçtiğini ve Aleyna Çakır’ın intihar edecek biri olmadığını belirtti. Himmet Esen, kardeşi Sema Esen’in ölüm haberini aldıktan sonra Ümitcan Uygun’un tüm sosyal medya hesaplarını kapattığının altını çizdi ve şunları söyledi;

“Ümit denen şahıs Gaziantep’e kaçmış. Sen neden kaçıyorsun? 1,5 ay gelmedi. Bütün sosyal medya hesaplarını kapattı.”

“Benim can güvenliğim yok. Sürekli tehdit alıyorum”

Ümit Can Uygun’un kuzeninin kendisini aradığını, ismini bilmediğini, “bizden bir can gitti sizden de bir can gidecek” dediğini açıklayan Aleyna Çakır’ın ağabeyi Himmet Esen, aynı zamanda 4 dakika sonra Ümit’in kendisini aradığını da sözlerine ekledi. “Ben geliyorum seni vuracağım!” diyerek Ümit Can Uygun’dan tehdit aldığını ifade etti..

Bu Kadar Suçu Ben İşleseydim…

“Bu kadar suçu ben işleseydim şu anda herhalde savcı bana kesmişti 20 yıl ya da ağırlaştırılmış müebbet. Şu anda ben içeride yatıyordum.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et