Acı İçinde Olduğunu Söyleyen Erdal Özkaya, 3 Ay Sonra Başka Bir Kadınla Görüştü!

Sinop’ta bir evde çıkan yangında 3 kişi ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konu edilen yangın ile ilgili şüphelilerden Erdal Özkaya’nın Müge Anlı ve ekibine kumpas kurduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca acı ile bunları söyleyen Erdal Özkaya’nın 3 ay sonra başka bir kadınla görüştüğü ortaya çıktı. Bu gelişmeyi Erdal Özkaya’da doğruladı.

Erdal Özkaya, Müge Anlı ve Ekibine Kumpas
Erdal Özkaya, Müge Anlı ve Ekibine Kumpas

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinop’ta Türkeli ilçesine bağlı Yazılı köyünde bir evde 22 Nisan 2019’da yaşanan yangın olayı konu ediliyordu. Yangın sırasında evde bulunduğu düşünülen Nurten Özkaya ile 4 yaşında ki oğlu Ramazan Özkaya ve 105 yaşında ki Hanife Özcan ile ilgili ise yangın sonrasında yapılan araştırmada ne bir cesede nede bir kemik izine rastlanmıştı. Yaklaşık 14 aydır ortadan esrarengiz bir yangınla kaybolan 3 kişi ile ilgili ise hiç bir haber yokken, olay ile ilgili şüphelilerden Erdal Özkya’nın yeğenine Müge Anlı ve ekibineBenim yada anam hakkında bir iftira olup da gözaltı olursa Ali Teymen Turgay Uzman bunları FETÖ’cü diye şikayet et.  Müge’nin ekibi Rahmi bey hariç diğerlerini de şikayet edeceksin.” yazdığı ve kumpas kurmaya çalıştığı orta çıkmıştı.

Savcılık İfadeye Çağırdı

Sinop’ta ki yangın sonrası ortadan kaybolan 3 kişi ile ilgili araştırmalar sürerken acı içerisinde olduğunu iddia eden Erdal Özkaya’nın Müge Anlı ve ekibine kumpas kurduğu ortaya çıkmıştı. Müge Anlı Erdal Özkaya ve onu sürekli olarak savunan Şaban Özcan’ı programdan yollamıştı. Bugün Erdal Özkaya savcılığa ifade vermeye gitti. Müge Anlı ve ekibinden binlerce defa özür dilediğini söyleyen Erdal Özkaya, acı içersinde bu kelimeleri söylediğini iddia etti.

3 Ay Sonra Başka Bir Kadınla Görüşmüş!

Eşini, çocuğunu ve anneannesini kaybeden Erdal Özkaya’nın yangından 10 gün sonra yeni ayakkabı almaya gittiği ortaya çıkmıştı. Bugün ise bir kadın Müge Anlı’nın programına katılarak, yangından 3 ay sonra kendisi ile görüşmeye başladığını söyledi. Telefonla canlı yayına katılan kadın, “beni öldürürler” diyerek daha fazla bilgi vermeden telefonu kapattı. Daha sonra iletişim kurmaya çalışan Müge Anlı’nın ekibine genç kadın, Erdal Özkaya’dan korktuğu için görüşmeyi kestiğini söyledi. Ayrıca o kadın, Erdal Özkaya’nın kendisine yangın sırasında evde bulunan altınların halasının oğlu tarafından çalındığını söylediğini ifade etti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et