79 Yaşında ki Meral Ahmetoğlu 8 Lira İçin Öldürüldü!

Koronavirüs Nedeniyle Evinden Çıkamayan 79 Yaşında ki Kadın Eve Sipariş Verdi. Yaşlı kadın Kurye Tarafından Öldürüldü!

İstanbul Bakırköy Kartaltepe mahallesinde tek başına yaşayan 79 yaşındaki Meral Ahmetoğlu sokağa çıkma yasağı nedeniyle markete sipariş verdi. Siparişi getiren kurye yaşlı kadını öldürürken önceki alışverişinde 8 Lira borcu olduğu için cinayeti işlediğini söyledi.

Meral Ahmetoğlu, Cinayet, Recep Y.
Meral Ahmetoğlu, Cinayet, Recep Y.

Ayakkabı Bağcığı ile Boğdu!

79 Yaşında ki Meral Ahmetoğlu, marketten telefonla sipariş verdi. Siparişi getiren kurye iddiaya göre bir önceki siparişten kalan 8 lirayı da istedi. Yaşlı kadın parayı hemen veremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen kurye yaşlı kadını ayakkabı bağcığı ile boğarak öldürdükten sonra cep telefonunu da alarak kaçtı.Yaşlı kadının cansız bedeni annesine ulaşamayınca eve gelen kızı tarafından bulundu.

“8 Lira Borcu Olduğu İçin Öldürdüm”

İstanbul Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ve Bakırköy Asayiş Büro Amirliği, kamera kayıtlarından eve gelen kuryenin kimliğini tespit etti. Gözaltına alınan kurye Recep Y.’nin ilk ifadesinde; “Daha önceki siparişten 8 lira borcu vardı. Söyledim vermedi. Sinirlendim. Aramızda tartışma çıktı. Arbede sırasında hayatını kaybetti” dediği ileri sürüldü. Recep Y.’nin evden aldığı cep telefonunu da sattığı öğrenildi. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et