24 Yıl Önce Çorlu’da Kaçırılan Bebek Bulundu!

24 yıl önce Türkiye Bu Olayla Sarsılmıştı…

24 yıl önce 1994 yılında gerçekleşen ve tüm Türkiye’yi acıya boğan, 12 saatlik bir bebeğin kaçırılması gazetelerde sayfa sayfa haber olmuş fakat bir türlü bebek bulunamamıştı. Çorlu Devlet Hastanesinde doğum yapan Aysel Başar,  doğum sonrası diğer doğum yapan kadınlarla birlikte aynı odada uyuyordu. Kız kardeşi de yanında olan Aysel Başar’ın ve bebeğinin bulunduğu odaya siyah pelerinli parmağında iki adet altın yüzük  ve kolunda altın saati olan makyajlı iri yapılı bir hemşire girdi. Aysel Başar’un ve kız kardeşinin uyuduğunu gören hemşire bebeği alarak siyah pelerininin içine koydu o sırada bir diğer doğum yapan kadın Fatma Çelik’in kayın validesi kadına müdahale etti. Fakat hemşire iğne yaptırmaya götürdüğünü ve dönünce onların bebeklerini de götüreceğini söyledi. Durumdan şüphelenen kayın valide hemen Aysel Başar’ın yanında bulunan kız kardeşini uyandırdı. Fakat kız kardeş uyanıp hemşire götürdü denilince tekrar uykuya daldı. Kayın valide ardından hemen yan odada ki hemşire odasına gitti. Herkesin şaşkın bir şekilde kaldığı olayda olanlar ondan sonra anlaşıldı.

1994 Yılında Kaçırılan Bebek Şimdi 24 Yaşında.

 

İsmi Tansu olan genç kadının 2 yıl önce ölen annesinin erkek olduğunu öğrenmesiyle Müge Anlı’nın programına çıkan kadın olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı’nın Tatlı Sert programına çıkan Aysel Başar, o benim kızım dedi. Arada çok sayıda benzerliğin bulunması ve Nail Ç. adında ki kişinin Şükran Aktaş kimliğini kullanan ve yıllarca hastanelerde hemşirelik yaptığını öğrenenler şok oldu. Daha sonra Handan Kaya adlı bir  kişinin kimliğine bürünen Nail Ç. 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İşte o zaman Tansu isimli genç kadın annesinin erkek olduğunu öğrendi. Nail Ç. ‘nin yıllar boyu Tansu isimli kıza çok iyi bakması eğitimini devam ettirmesi için destek vermesi ve onu iyi bir şekilde yetiştirmesi de Müge Anlı’nın Programında konuşuldu. Fakat genç kadın anne bildiği insanın ölümüyle birlikte yaşadığı kafa karşılıklığı ve travma yüzünden derin bir üzüntü yaşadı. Müge Anlı’ya çıkan Aysel Başar’ın kızı olduğu düşüncesiyle programa katıldı.

DNA Testi Yaptıracaklar!

Aysel Başar’ın ısrarları ve arada ki çok sayıda benzerlik Tansu adlı genç kızın Müge Anlı’nın programına katılmasını sağladı. Müge Anlı’nın programında yüzü gösterilmeyen genç kadın için için stüdyoda Ayşel Başar ve Kız Kardeşine çok benzediği yorumları yapıldı. Tansu’nun gerçekten Aysel Başar’ın kızı olup olmadığını anlamak için ise dün DNA örnekleri verildi. Fakat daha öncede böyle durumlar yaşanmış ve sonrasında bu tip benzerlikler bulunan kişilerin DNA sonucu kimseyi şaşırtmamıştı. 24 yaşında ki Tansu isimli genç kadının Ayşel Başar’ın kızı çıkacağı ve durumun tamamen netlik kazanacağı düşünülüyor. Sonuç olarak 24 yıl önce kaçırılan bebek annesine, ailesine ve kardeşlerine kavuşmuş olacak.

DNA Testi Sonuçlandı…

Tansu Ç. ve Aysel Başar’a yapılan DNA testi sonucunda Nail Ç.’nin kaçırdığı Tansu’nun gerçek annesi bulundu. DNA testi sonucu genç kadının gerçek nnesi yüksek doğrulukla  Ayşel Başar olduğu ortaya Çıktı.

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et