Zümrüt Apartmanı Adlı Kitapta Yer Alan İğrenç İfadeler

Zümrüt Apartmanı Adlı Kitapta Yer Alan Pedofili İfadeleri…!

Zümrüt Apartmanı kitabında iğrenç satırlarla Kurgu Kültür Merkezi Yayınları etiketiyle basılan, Abdullah Şevki’nin yazdığı Zümrüt Apartmanı’ndaki pedofili içeren satırlar tepki çekti. O isim gözaltına alınırken kitapta yer alan satırlar kan dondurdu.

Pedofili Abdullah Şevki – Zümrüt Apartmanı

Abdullah Şevki, Kurgu Kültür Merkezi Yayınları etiketiyle yayınlanan Zümrüt Apartmanı kitabında, pedofili içeren, okuyanları iğrendiren satırların yer aldığı ortaya çıktı.

abdullah şevki zümrüt apartmanı
abdullah şevki zümrüt apartmanı

O satırlarda çok küçük bir çocuk ile yaşanan cinsel ilişki, şehvetli bir biçimde anlatılıyordu. Bu satırlar sosyal medyada infial yarattı. Halen çeşitli internet sitelerinde satışı devam eden kitabın, derhal toplatılması talep edildi.

Avukat Umur Yıldırım, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu

Avukat Umur Yıldırım, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu ve kitabın toplatılmasını istedi. Eskişehir Barosu da aynı yönde bir başvuru yapmak için hazırlanıyor.

Zümrüt Apartmanı Kitabı
Zümrüt Apartmanı Kitabı

Zümrüt Apartmanı Adlı Kitabın Yazarı Abdullah Şevki Gözaltına Alındı

Yazar Abdullah Şevki hakkında, Kurgu Kültür Merkezi Yayınları’ndan çıkan kitabında çocuğa yönelik cinsel istismarı anlatan ifadeler nedeniyle soruşturma başlatıldı. Abdullah Şevki, soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan suç duyurusu üzerine çocuk istismarını içeren anlatımların yer aldığı kitap hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Başsavcılık’tan yapılan açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın suç duyurusu üzerine Abdullah Şevki isimli şahıs tarafından kaleme alındığı anlaşılan ….** isimli kitapta yer alan bir kısım ibarelerle ilgili şüpheli Abdullah Şevki hakkında ‘TCK’nın 226. maddesi’ uyarınca ‘Müstehcenlik’ suçundan soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Yayınevi Sapıklığı Kurgu Diye Savundu

Kurgu Kültür Merkezi Yayınları Müdürü Alaattin Topçu, “Kurgu Kültür Merkezi Yayınları” adlı Instagram hesabından, pedofili ifadelerin yer aldığı kitabı ve yazarı savundu. Alaattin Topçu, “Sizin o karga beyniniz Abdullah Şevki’yi Alaattin Topçu’yu ve kurguyu kaldıramaz. O nedenle sizin linç kültürünüz tarihin her döneminde yenilgiye ve zavallılığa mahkumdur” diyerek kitabı savunmuştu. Topçu daha sonra paylaşımını sildi.

Sosyal Medya’dan Tepki Yağdı

Kitap, sosyal medya kullanıcıları tarafından çocuğa yönelik cinsel istismarı övdüğü ve teşvik ettiği gerekçesiyle büyük tepki topladı.

** Söz konusu kitabın adını, yaygınlaşmasının önüne geçmek amacıyla haberimizde geçirmedik.

Abdullah Şevki Gözaltına Alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında kitabın yazarı Abdullah Şevki gözaltına alındı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et