Zirvedeki Sadakatsiz’in O Sahnesi Tepkilere Neden Oldu

Zirvedeki  dizi Sadakatsiz’de o sahne damga vurdu!

Zirvedeki  dizi Sadakatsiz’in dün akşam yayımlanan yeni bölümünde yaşananlarla sosyal medyaya da damgasını vurdu. Volkan karakteriyle ilgili Twitter’da çok sayıda tepki dolu paylaşım yapıldı. İşte sosyal medyadaki paylaşımlardan bazıları…

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde olduğu Sadakatsiz dizisi dün akşam yine izleyenleri televizyona kilitledi. Sadakatsiz, son bölümünde yaşananlarla sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya karakteri oğlunun velayetini alıp anlaşmalı boşanmak isterken Caner Cindoruk’un oynadığı Volkan işleri yokuşa sürdü. Oğlunun velayetini vermek istemeyen Volkan, Nil’in sevgilisi Selçuk’u kullanarak Asya’yı çalıştığı hastaneden kovdurdu.

Asya ise Volkan’ın yardımcısı Serap’ı da yanına alarak, avukatıyla birlikte yeni bir plan yaptı. Asya, hem çocuğunun velayetini almak hem de Volkan’ı beş parasız bırakmak için harekete geçti. 

Asya’nın hamleleriyle zor durumda kalan Volkan ise işi tehdide baş vurdu. Eve gelen Volkan, eşi Asya’nı tehdit ederek, “Sana öyle şeyler yapacağım ki. Bu şehri terk etmek zorunda kalacaksın” dedi.

Oğulları Ali’nin çıkardığı kavga nedeniyle okula gitmek zorunda kalan Volkan ve Asya uzun bir aradan sonra ilk defa yüz yüze geldi. 

O sırada Derin’in aradığı Volkan ise telefonu eşi Asya’nın gözünün içine baka baka “Efendim aşkım” diye açtı.

Ardından eve gelen Volkan, eşi Asya’nı tehdit ederek, “Sana öyle şeyler yapacağım ki. Bu şehri terk etmek zorunda kalacaksın” dedi. Volkan’ın Asya’nın oğlu için yaptığı tatlıyı elleriyle parçalayıp yediği lokmayı yere tükürmesi ise izleyicileri çileden çıkardı.

sadakatsiz dizisindeki Volkan karakteriyle ilgili Twitter’da çok sayıda tepki dolu paylaşım yapıldı. İşte sosyal medyadaki paylaşımlardan bazıları…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et