Zirvedeki Masumlar Apartmanın’dan Flaş Ayrılık

Masumlar Apartmanı’ndan dikkat çeken ayrılık! Ünlü isim gitti

Alper Saldıran

Seyirciyi ekranlara kilitleyen Masumlar Apartmanı’ndan şoke eden bir ayrılık yaşandı. Uygar karakterini canlandıran Alper Saldıran’ın geçen hafta yayınlanan 9’uncu bölümle birlikte diziden ayrıldığı iddia edildi.

TRT 1’in favori dizi Masumlar Apartmanı’nda yaşanan ayrılık seyircinin gözünden kaçmadı. Ünlü isim artık jenerikte bile yer almıyor.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah gibi ünlü isimlerin favori dizi Masumlar Apartmanı, dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle yine herkesin beğenisini kazandı. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan Masumlar Apartmanı zaman zaman güldürse de dün akşam Ezgi Mola’nın hayat verdiği Safiye karakteriyle hüzne boğdu.

Farah Zeynep Abdullah Instagram hesabından bu fotoğrafı paylaştıDizi

Dizide bir de ayrılık yaşandı. Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünde Uygar karakteri yoktu. Uygar karakterini canlandıran Alper Saldıran’ın geçen hafta yayınlanan 9’uncu bölümle birlikte diziden ayrıldığı iddia edildi.

Karakteri dizide yurt dışına gitmiş gibi gösterilen oyuncunun adı da son bölümdeki jenerikte de yer almadı. Masumlar Apartmanı’da kendisinden ayrılan sevgilisi İnci’nin peşini uzun süre bırakmayan Uygar, son olarak ise Han tarafından tehdit edilmişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et