Zeynep Yılmaz Nerede ? Zeynep Yılmaz Bulundu Mu ? Müge Anlı

Müge Anlı Zeynep Yılmaz’ı Arıyor

Zeynep Yılmaz isimli 15 yaşında ki genç kız 20 Mayıs tarihinde kayboldu. Uyuşturucu ve alkol ile ilgili problemleri olan ve hamile olduğu anlaşılan Zeynep Yılmaz evden kaçtı. Daha öncede evden kaçan Zeynep Yılmaz, Silivri Çantalköy’de bulunmuştu. 20 yaşında ki Göktuğ Baltacı adlı şahıs ile ilişkisi olan Zeynep Yılmaz’ı Göktuğ Baltacı evden kovdu. Zeynep Yılmaz’ın annesi Çiğdem Öztürk ise Göktuğ Baltacı’ın arkadaşı Şenol isimli şahısın ise kızını alkol ve uyuşturucuya alıştırdığı iddia etti.

zeynep yılmaz müge anlı
zeynep yılmaz müge anlı

Zeynep Yılmaz Nerede ? Zeynep Yılmaz Bulundu Mu ?

Müge Anlı 15 yaşında ki Zeynep Yılmaz’ı aramak için çalışma başlatırken, İstanbul Esenyurt’tan kaybolan Zeynep Yılmaz’ın birileri tarafından öldürülmüş ve çocuğu aldırmaya çalışabileceğinden şüphelenirken, Anne Çiğdem Öztürk’e ayrıca Göktuğ Baltacı’ında kızına zarar vermiş olabileceğini düşündü.

zeynep yılmaz bulundu mu
zeynep yılmaz bulundu mu

Düpedüz Çocuk İstismarı

15 yaşında ki Zeynep Yılmaz’ın hukuki açıdan 20 yaşında ki bir kişi ile birlikte olması suç sebebi ve Göktuğ Baltacı’ın Zeynep Yılmaz ile ilişkisi çocuk istismarına giriyor. Fakat Hukuki bir işlemin yapılmaması da dikkat çekti.

Zeynep Yılmaz Nerede ?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et