Zeliha ve Cevdet Uysal Cinayetinin Tüm Detayları Ortaya Çıktı!

Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal çifti 16 gün önce Afyonkarahisar’da Dinar ilçesine bağlı Pınarlı köyünde ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı çiftin öldürüldüğünü düşünerek kayıpların ilk günlerinde köyde kuyuların bulunup bulunmadığın sormuştu. Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin cesetleri ise bugün bir kuyuda bulundu. Gözaltına alınan şüpheli dayılardan Bünyamin Altınay’ın eşi Nazire Altınay ise cinayeti itiraf etti. Cinayetlerin tüm detayları ise ortaya çıkmaya başladı.

Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal Cinayeti, Cevdet ve Zeliha Uysal Çifti Cinayet, Bünyamin Altınay, Kadir Altınay, Nazire Altınay
Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal Cinayeti, Cevdet ve Zeliha Uysal Çifti Cinayet, Bünyamin Altınay, Kadir Altınay, Nazire Altınay

66 yaşındaki Cevdet Uysal ve 64 yaşındaki Zeliha Uysal şüpheli bir biçimde Afyonkarahisar’da Dinar ilçesine bağlı Pınarlı köyünde ortadan kayboldular. Çift 16 gündür Müge Anlı’da aranıyordu.Müge Anlı çiftin kaybolmasından sonra yüksek ihtimalle öldüklerini düşündüğü için köyde kuyu bulunup bulunmadığını sormuştu. Şüpheliler köyde kuyu bulunmadığını söylerken, bugün çiftin cesetleri köyde bir kuyuda bulundu. Köyde bir çobanın koku almasından sonra muhtara haber vermesi ile bulunan cesetlerden sonra şüphelile Zeliha Uysal’ın kardeşleri Bünyamin Altınay, Kadir Altınay ve eşleri gözaltına alındı. Gözaltında ise itiraf geldi.

Nazire Altınay İtiraf Etti!

Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin cesetlerinin bulunmasından sonra Zeliha Uysal’ın kardeşleri ve eşleri gözaltına alındı. Kardeşlerden Bünyamin Altınay’ın eşi Nazire Altınay olaytı itiraf etti.

Nazire Altınay
Nazire Altınay

Nazire Altınay, Bünyamin Altınay’ın bir gün önce uzlaştırmacının arayıp 2 bin lira karşılığında davanın düşeceğini söylemesi üzerine ertesi gün çiftin evine gittiğini söyledi. Nazire Altınay, çiftin evinde çıkan tartışma sonrası Bünyamin Altınay’ın ablası Zeliha Uysal ve kocası Cevdet Uysal’ı öldürdüğünü söyledi.

Kuyuya Attılar! Üzerlerini Taşla Örttüler!

Cinayetleri itiraf eden Nazire Altınay, Zeliha ve Cevdet Uysal çiftini öldüren kocası Bünyamin Altınay’ın kardeşi Kadir Altınay’ı arayarak yardım istediği daha sonra cesetleri kuyuya atarak üzerini taşlarla örttükleri öğrenildi.

Kardeşleri Öldürdü!

Zeliha Uysal’ın kardeşi Bünyamin Altınay 64 yaşındaki kadını öldürdü. Çiftin kaybında 15’inci güne girilirken, komşu köyde Zeliha Uysal’ın terlikleri ve gözlükleri bulunmuştu. Cinayet ile ilgili Zeliha Uysal’ın kardeşi Kadir Altınay ve Bünyamin Altınay ise baş şüpheli olarak değerlendiriliyordu. Çiftin ise Nazire Altınay’ın itirafı ile Zeliha Uysal’ın kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kadir Altınay, Bünyamin Altınay
Kadir Altınay, Bünyamin Altınay

Kafataslarında Büyük Delikler Vardı!

Öldürülen çiftin kuyuda bulunmasının ardından bölgeye giden cenaze aracı Zeliha ve Cevdet Uysal’ın cesetlerini kuyudan çıkardı. En zor görev ise çocuklarına düştü. Çifti teşhis eden çocukları babaları Cevdet Uysal’ın kafatası bütünlüğünün olmadığını ve kafasında iki büyük deliğin olduğunu söyledi.

Zeliha Uysal, Cevdet Uysal, Müge Anlı, Afyon Kayıp Çift
Zeliha Uysal, Cevdet Uysal, Müge Anlı, Afyon Kayıp Çift

Anneleri Zeliha Uysal’ın ise kafasında bir büyük deliğin olduğunu söylediler. Zeliha ve Cevdet Uysal’ın cinayetinde yenge Nazire Altınay’dan itiraf gelirken, hala Bünyamin Altınay ve Kadir Altınay’dan itiraf gelmedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et