Zeliha ve Cevdet Uysal Cinayetinde Yeni İtiraf!

Zeliha ve Cevdet Uysal cinayeti ile ilgili gece saatlerinde itiraf geldi. Daha önce eşi cinayeti itiraf eden Bünyamin Altınay “Ablamı ve Eniştemi Ben Öldürdüm” dedi. Tek başına cinayetleri işlediğini söyleyen Bünyamin Altınay, kardeşi Kadir Altınay’ın olayla ilgisi olmadığını söyledi.

Zeliha ve Cevdet Uysal Cinayeti, Müge Anlı, Bünyamin Altınay
Zeliha ve Cevdet Uysal Cinayeti, Müge Anlı, Bünyamin Altınay, Afyon Dinar

66 yaşındaki Cevdet Uysal ve 64 yaşındaki Zeliha Uysal şüpheli bir biçimde Afyonkarahisar’da Dinar ilçesine bağlı Pınarlı köyünde ortadan kaybolmuşlardı. Yaşlı çiftin çocukları ise dayılarından şüpheleniyordu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan kayıp çiftin çocukları dayıları ile anne ve babalarının arasında husumet olduğunu söylemişlerdi.

“Yürüyemiyorum” Demişti

Müge Anlı’ya katılan şüpheli dayı Bünyamin Altınay, sakat olduğunu yürümekte zorlandığını söylemişti. Geçtiğimiz gün çiftin cesetleri ise bir kuyuda üzeri katman katman saman yığınları ve taş yığınları ile silahla öldürülmüş halde bulundu. Bünyamin Altınay ve eşi Nazire Altınay, Kadir Altınay ve eşi cesetlerin bulunduğu gün gözaltına alındı. İlk itiraf Bünyamin Altınay’ın eşi Nazire Altınay’dan gelmişti. Dün gece ise Bünyamin Altınay savcıya verdiği ifadede eniştemi ve ablamı ben öldürdüm diyerek itiraf etti.

Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal Cinayeti, Cevdet ve Zeliha Uysal Çifti Cinayet, Bünyamin Altınay, Kadir Altınay, Nazire Altınay
Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal Cinayeti, Cevdet ve Zeliha Uysal Çifti Cinayet, Bünyamin Altınay, Kadir Altınay, Nazire Altınay

“Her Şeyi Kendi Başıma Yaptım”

Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin cinayeti ile ilgili her şeyi tek başına yaptığını söyleyen Bünyamin Altınay, kardeşi Kadir Altınay’ın olayla ilgisi olmadığını söyledi. Kuyuya atılan cesetlerin üzerlerinde bulunan çok sayıda taşın ve iki cesedin oraya tek başına bir kişi tarafından götürülmesi ise mümkün görünmüyor. Bünyamin Altınay ile beraber gözaltına alınan 6 kişinin sorgusu ise hala sürüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et