Zeliha ve Cevdet Uysal Çiftinin Kaybında Neler Yaşandı?

Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal çifti 15 gün önce Afyonkarahisar’da Dinar ilçesine bağlı Pınarlı köyünde ortadan kaybolmuştu. Çifte ait halı ve Zeliha Uysal’ın gözlüğü yakın bir köyde bulundu. 16’ıncı güne girilirken çiftin cesetleri bulundu.

Zeliha ve cevdet Uysal Çifti, Halı ve Gözlük Bulundu
Zeliha ve cevdet Uysal Çifti, Halı ve Gözlük Bulundu

66 yaşındaki Cevdet Uysal ve 64 yaşındaki Zeliha Uysal şüpheli bir biçimde ortadan kaybolmüştu Çiftin kaybında 15’inci güne girilirken, komşu köyde Zeliha Uysal’ın terlikleri ve gözlükleri bulunurken, birde çiftin evindeki halısı bulundu. Olay ile ilgili Zeliha Uysal’ın kardeşi Kadir Altınay ve Bünyamin Altınay ise baş şüpheli olarak değerlendirilirken, çiftin çocukları halının kesinlikle kendilerinin olduğunu doğruladı. Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal çifti 16 gün önce Afyonkarahisar’da Dinar ilçesine bağlı Pınarlı köyünde ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı çiftin öldürüldüğünü düşünerek kayıpların ilk günlerinde köyde kuyuların bulunup bulunmadığın sormuştu. Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin cesetleri ise bugün bir kuyuda bulundu. Gözaltına alınan şüpheli dayılardan Bünyamin Altınay’ın eşi Nazire Altınay ise cinayeti itiraf etti. Cinayetlerin tüm detayları ise ortaya çıkmaya başladı.

Dayılar Bünyamin Altınay ve Kadir Altınay Baş Şüpheli!

Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin çocukları dayılarından şüpheleniyor. Zeliha Uysal’ın kardeşi Kadir Altınay ve Bünyamin Altınay’ın çift ile aralarından tarla anlaşmazlığı bulunduğu ve Cevdet Uysal’la tartışmalar yaşandığı öğrenildi. Bünyamin Altınay’ın ise daha önce çiftin ağaçlarını zehirlediği iddia edildi. Uysal çiftinin zehirleme olayı sonrası Bünyamin Altınay’a dava açtığı, pazar günü uzlaştırmacı tarafından Bünyamin Altınay’ın arandığı ve pazartesi günü çiftin kaybolduğu kaydedildi. Cinayete kurban gittiği düşünülen çift ile ilgili son olarak bulunan deliller çiftin canlı olarak bulunma ihtimalini sıfıra indirdi.

Cesetleri Bulundu!

Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal çifti 16 gün önce Afyonkarahisar’da Dinar ilçesine bağlı Pınarlı köyünde ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı çiftin öldürüldüğünü düşünerek kayıpların ilk günlerinde köyde kuyuların bulunup bulunmadığın sormuştu. Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin cesetleri ise bugün bir kuyuda bulundu. Gözaltına alınan şüpheli dayılardan Bünyamin Altınay’ın eşi Nazire Altınay ise cinayeti itiraf etti. Cinayetlerin tüm detayları ise ortaya çıkmaya başladı…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et