Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal Çifti Öldürüldü Mü?

Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal çifti 15 gün önce Afyonkarahisar’da Dinar ilçesine bağlı Pınarlı köyünde ortadan kayboldu. Müge Anlı’da ele alınan konu ile ilgili Zeliha Uysal’ın kardeşi Bünyamin Altınay ve Kadir Altınay ise başşüpheli konumundaydı. Bugün çiftin cesetleri bir kuyuda bulunurken, Zeliha Uysal’ın kardeşi Bünyamin Altınay’ın eşi cinayetleri itiraf etti.

Zeliha Uysal, Cevdet Uysal, Müge Anlı, Afyon Kayıp Çift
Zeliha Uysal, Cevdet Uysal, Müge Anlı, Afyon Kayıp Çift

Cevdet Uysal ve Zeliha Uysal geçtiğimiz pazartesi günü ortadan kayboldu. Çiftin kaybında 15’inci güne girilirken, çiftin öldürülmüş olabileceği değerlendiriliyor. Jandarma ekipleri bölgede ve bölgeye yakın bir gölette çifte ait bir iz arıyor. Olay ile ilgili Zeliha Uysal’ın kardeşi Kadir Altınay ve Bünyamin Altınay ise başşüpheli olarak değerlendiriliyordu.

Halı ve Gözlük Bulunmuştu!

Zeliha Uysal ve Cevdet Uysal çifti 15 gün önce Afyonkarahisar’da Dinar ilçesine bağlı Pınarlı köyünde ortadan kaybolmuştu. Çifte ait halı ve Zeliha Uysal’ın gözlüğü yakın bir köyde bulundu.

Zeliha ve Cevdet Uysal Çifti
Zeliha ve Cevdet Uysal Çifti

66 yaşındaki Cevdet Uysal ve 64 yaşındaki Zeliha Uysal şüpheli bir biçimde ortadan kayboldu. Çiftin kaybında 15’inci güne girilirken, komşu köyde Zeliha Uysal’ın terlikleri ve gözlükleri bulunurken, birde çiftin evindeki halısı bulundu. Olay ile ilgili Zeliha Uysal’ın kardeşi Kadir Altınay ve Bünyamin Altınay ise baş şüpheli olarak değerlendirilirken, çiftin çocukları halının kesinlikle kendilerinin olduğunu doğruladı.

Çocuklar Dayılarından Şüpheleniyorlar!

Kaybolan çiftin çocukları dayılarından şüpheleniyor. Zeliha Uysal’ın kardeşi Kadir Altınay ve Bünyamin Altınay’ın çift ile aralarından tarla anlaşmazlığı bulunduğu ve Cevdet Uysal’la tartışmalar yaşandığı öğrenildi. Bünyamin Altınay’ın ise daha önce çiftin ağaçlarını zehirlediği iddia edildi. Uysal çiftinin zehirleme olayı sonrası Bünyamin Altınay’a dava açtığı, pazar günü uzlaştırmacı tarafından Bünyamin Altınay’ın arandığı ve pazartesi günü çiftin kaybolduğu kaydedildi. Çiftin ise hayatından endişe ediliyor ve canlı bulunma olasılıkları her geçen gün azalıyordu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen 64 ve 66 yaşındaki çiftin kaybında, çiftin çocukları dayılarını suçluyordu…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et