Zehra Topdağ Cinayeti Aydınlatılsın! Zehra Topdağ’ı Kim Öldürdü?

Karma Karışık İlişkiler Ağında Öldürülen Bir Çocuk! Zehra Topdağ Cinayetinin Faili Kim? Zehra Topdağ Cinayeti Neden Aydınlatılamıyor?

Karma karışık ilişkiler ağında ne yazık ki bundan 6 yıl önce 25 Ocak 2014’te Zehra Topdağ, boğularak öldürülüp, bir çuvalın içerisinden evinin avlusunda bulundu. Katili ise ailesinden biri… Fakat aradan geçen yıllar boyunca Zehra Topdağ’ın katili hala bulunamadı. Birbirleri ile evlenen amca çocukları ve karmaşık akraba ilişkilerinin olduğu onlarca kişilik bir ailenin içerisinde küçük Zehra öldürüldü ve katili hala elini kolunu sallayarak geziyor.

Zehra Topdağ, Zehra Topdağ Cinayeti, İsmail Topdağ, Kadriye Topdağ, Müge Anlı
Zehra Topdağ, Zehra Topdağ Cinayeti, İsmail Topdağ, Kadriye Topdağ, Müge Anlı

Zehra Topdağ Cinayeti Nedir?

Şanlıurfa’da Akdilek köyünde yaşayan 6 yaşında ki ilkokul 1. sınıf öğrencisi Zehra Topdağ, 2014 yılında yaşadığı evin avlusunda bir çuval içerisinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Zehra Topdağ, bulunduğunda cesedi henüz sıcak ve yeni öldürülmüştü.

Zehra Topdağ
Zehra Topdağ Cinayeti

Zehra’nın Amcası İsmail Topdağ’ın Evinin Penceresi Önünde İsmail Topdağ Tarafından Bulundu!

6 yaşında ki Zehra Topdağ, amcasının evinin penceresinin önünde ve amcası tarafından bulundu. Amca İsmail Topdağ her ne kadar Zehra Topdağ’ın ölümü ile bir ilgisi olmadığını söylese de, adli tıp raporunda Zehra’nın solak birisi tarafından öldürüldüğü yazıldı. Amca İsmail Topdağ ise solak. Ayrıca Zehra Topdağ’ın henüz öldürülmüş şekilde bir çuval içerisinde amca İsmail Topdağ’ın evinin penceresinin önünde bulunması ise şüphe uyandıran bir başka konu.

İsmail Topdağ, Zehra Topdağ'ın amcası
İsmail Topdağ, Zehra Topdağ’ın amcası

Amca İsmail Topdağ, cinayetten sonra cesedin bulunduğu alana bakan pencereyi çamurla kapatmış, ayrıca bir de o alana duvar örmüş. Bir başka konu ise Zehra’nın cesedini bulan ve jandarmaya gösteren ise yine amca İsmail Topdağ.

Zehra Topdağ Cinayeti Aydınlatılsın!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir konuşulan fakat bir türlü aydınlatılamayan cinayetin fail veya failleri ise birbirlerini tanıyor biliyor ve konuşmuyorlar. 6 Yaşında ki Zehra’nın bir yasak ilişkiyi gördüğü için öldürüldüğü düşünülüyor fakat küçük kızın katili bir elin sayısını geçmeyecek şüpheliler arasından bulunamıyor. Zehra Topdağ cinayeti aradan geçen yıllar boyunca bulunmazken, cinayet dosyası faili meçhul olarak raflarda duruyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et