Zam Üstüne Zam! Vatandaşlar İsyan Ediyor! Bu Zamların Sonu Ne Zaman Gelecek?

Kiralarını ödeyemeyen, elektrik faturaları maaşlarından daha yüksek olan, temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak hale gelen vatandaşlar seslerini duyurabilmek için sokağa çıkmaya başladı. Zam uygulanmayan hiçbir alan kalmadı. Peki bu zamların sonu ne zaman gelecek?

Elektrik zammı

Gece gündüz çalışan sosyal hayattan tamamen kopmuş vatandaşlar kazandıkları parayla temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak duruma geldi. Mezun olan gençler iş bulamaz hale geldi. Tüm vaktini işine ayırıp emeğinin karşılığını alamayanlar da cabası. Zam geldi beraberinde mutsuzluğu, bunalımı, geçim sıkıntısını beraberinde getirdi. Bu durumun sonu ne zaman gelecek hepimizin aklında soru işareti. Halk belirsizlik içerisinde sürüklenirken sesini duyurmak isteyenler sokağa çıkmaya, sosyal medya üzerinden paylaşım yapmaya başladı. Ekonomik yetersizlikler insanları bezdirmiş durumda. Zamlara yönelik düzenlemelerin yapılacağı bilgisi açıklanırken yapılacak düzenlemelerin ne derece etkili olacağı merak konusu. Elektrik faturalarına yansıyan zamlar için Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın tarafından yapılan açıklamada elektrik faturalarına düzenleme geleceği söylendi fakat gerekli düzenlemelerin her alanda yapılmasını bekleyen vatandaşların gözü kulağı yeni yapılacak açıklamalarda.

İşte Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın Yaptığı Açıklama

A Haber’de açıklama yapan İbrahim Kalın elektrik faturalarında düzenleme yapılacağı bilgisini verdi. Vatandaşların şikayetlerini duyduklarını belirten Kalın ‘Çok yakında elektrik faturalarına yeni düzenleme gelecek. İyileştirmeler devam edecek. Cumhurbaşkanımız da gerekli talimatları veriyor. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz’ dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et