Zahide Yetiş Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Zahide Yetiş Kaç Yaşında? Nereli? Hangi Burç?, Kiminle Evli? Kocası Kim?

Şu anda Show TV ekranlarında “Zahide Yetiş’le” programını sunan Zahide Yetiş’in tam adı Zahide Yetiş Arısoy’dur. Zahide Yetiş Kimdir?, Nereli? Kaç Yaşında? Hayatı ve Biyografisi. Sevenlerinin ve izleyicilerinin merak ettiklerini sizler için derledik.

Zahide Yetiş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Zahide Yetiş Kocası Kim
Zahide Yetiş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Zahide Yetiş Kocası Kim

Zahide Yetiş Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hangi Burç?

Başarılı bir televizyon sunucusu olan Zahide Yetiş, 7 Temmuz 1979 yılında Avusturya’nın başkenti Viyana’da dünyaya gelmiştir ve yengeç burcudur. 2014 yılında Cem Arısoy ile evliliğinden sonra Zahide Yetiş Arısoy ismini kullanmaktadır. Tahsin Yetiş ve Ayten Yetiş’in kızları olarak dünyaya gelen Zahide Yetiş şu anda 40 yaşındadır ve 1.71m boyundadır.

Zahide Yetiş anne tarafından Selanik göçmeni baba tarafından ise İzmirlidir. Anne ve Babası boşanınca İzmir’de babaannesinin yanında büyüyen Zahide Yetiş, 1 erkek 2 kız kardeş sahibidir. Yetiş, lise öğrenimini İzmir Özel Fatih Kolejinde tamamladıktan sonra İzmir’de Üniversiteyi Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümünde tamamlamıştır.

Televizyonculuk Hayatı

Zahide Yetiş’in televizyonculuk hayatı Türkiye’nin ilk televizyonu olan TRT’de başlamıştır.Daha sonra lise yıllarında şiire meraklı olan Zahide Yetiş, TRT’de seslendirmeler yaparak televizyonculuğa ilk adımlarını atmıştır. Ayrıca haber spikeri ve metin yazarı olarak da çalışan Zahide Yetiş, TV8 ‘de “Kentlerin Dili” adlı programla Türkiye’yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yayınladı.

Zahide Yetiş
Zahide Yetiş Kimdir

Altı yıl boyunca Türkiye’nin ilk Teknoloji Programı olan ‘İnternet TV’yi de sunmuştur. Fakat Zahide Yetiş’in televizyonculuk kariyerinde sıçraması Kanal D adlı televizyon kanalında sunduğu “Doktorum” adlı program ile olmuştur. Burada Aytuğ Kolonkaya ile birlikte toplumda yaygın olan hastalıkları konu almıştır. Sonrasında Zahide Yetiş reytingleri ve kazandığı izleyici kitlesi ile tüm Türkiye tarafından tanınmıştır.

ATV’de “Zahide’yle Yetiş Hayata” adlı programla yayın hayatını sürdürmüştür. Daha sonra 2015 yılında Show TV’de “Zahide Yetiş’le” adlı programını sunan Zahide Yetiş, “Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor!” adlı birde kitap yazmıştır. Seslendirme konusunda ki başarısı ile de engelliler için sesli kitap seslendirmeleri de yapmaktadır.

Zahide Yetiş Kiminle Evli? Eşi Kimdir? Kocası Kim? Cem Arısoy Kimdir? Zahide Yetiş ve Cem Arısoy Boşandı Mı?

Zahide Yetiş şu anda eşi olan Cem Arısoy ile Fransa’nın başkenti Paris’te dünya evine girmiştir. İş adamı olan Cem Arısoy, Zahide Yetiş ile İstanbul Kuruçeşme’de görkemli bir düğün gerçekleştirmişlerdir.

Evlendikten sonra Zahide Yetiş, Zahide Yetiş Arısoy ismini kullanmaktadır. Cem Arısoy ve Zahide Yetiş Arısoy evliliğinden ise Aras Arısoy adlı erkek çocukları dünyaya gelmiştir. Zahide Yetiş’in yakın arkadaşları arasında Müge Anlı ve Zuhal Topal yer almaktadır.

“Zahide’yle yetiş hayata” Adlı Programda Neler Var ?

Zahide Yetiş’in programında birden fazla konu ve gündem ekranlara taşınmakla birlikte farklı alanlarda uzmanlarda programda yer almaktadır işte bu uzmanlar şöyle;

Yusuf Kavaklı ile dini sorulara cevap arayan Zahide Yetiş, ayrıca Avukat Olgun Hamarat’ın görüşlerinden yararlanmaktadır.

  • Psikolog Kadriye Tavşan Çakır
  • Kişisel para yönetimi uzmanı Özlem Denizmen
  • Şifalı bitkiler, kür tarifleri ile İbrahim Saraçoğlu ve Ahmet Maranki
  • Çocuk doktoru Hayri Gözlükgiller ve Meltem Açıkel

Programın aşçılığını ise İtalyan Şef Danilo Zanna üstlenmektedir. Ayrıca Zahide Yetiş her konuya değinen bir sunucu olmakla birlikte programında yaşama dair her şeye değinmeye çalışmaktadır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et