Yunus Kahraman Kimdir?

Yunus Kahraman Kimdir? Müge Anlı Yunus Kahraman Kim?

Yunus Kahraman Nilgün Kırlı’yı öldurerek 18 yaşında hüküm giydi. Yunus Kahraman af nedeniyle 15 yıl cezaevinde yattıktan sonra tahliye oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Özlem Akusta’nın kayıp olduğu Gülümser Bulut’un ise öldürülerek çekyat içine konulduğu ve biri kayıp diğeri cinayet olan olaylarla ilgili Yunus Kahraman baş şüpheli olarak görülüyor. Yunus Kahraman’ın ise daha önce Nilgün Kırlı’yı 1999 yılında evine girerek öldürdüğü cesedini ise 3 gün boyunca balkonda halı ile sarıp sakladığı öğrenildi. Yunus Kahraman’ın bu cinayetten dolayı 15 yıl cezaevinde ve 14 yılında çıktığı öğrenildi. Yunus Kahraman Nilgün Kırlı’ın katili, öte yandan Özlem Akusta kaybı ile ve Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili baş şüpheliler arasında.

Yunus Kahraman Kim, Müge Anlı
Yunus Kahraman Kim, Müge Anlı

Gülümser Bulut’ Cinayetinin işleniş biçimi nedeniyle de 16 Ağustos 2018’de ortadan kaybolan ve cesedi çekyatta bulunan Gülümser Bulut ölümü ile ilgilisi olduğu düşünülüyor. Bu düşünceler ise acaba bir seri katil olayı mı var sorusunuda akıllara getiriyor.

Yunus Kahraman
Yunus Kahraman

Nilgün Kırlı Cinayeti

İzmir Buca’da 1999 yılında patronu Nilgün Kırlı’yı parasız kaldığı için evine girerek kafasına odunla vurduktan sonra boğarak öldürdüren Yunus Kahraman, daha sonra Nilgün Kırlı’ın cesedini halıya sarıp çekyat altına koymak suçundan idamla yargılandı fakat 15 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 2014 yılında serbest kaldı.

Nilgün Kırlı Cinayeti, Yunus Kahraman
Nilgün Kırlı Cinayeti, Yunus Kahraman

Özlem Akusta Kaybı Muhtemel Cinayeti

İzmir Karabağlar’da Babası Hüseyin Hulki Akusta ile birlikte yaşayan 45 yaşında ki Özlem Akusta, 2 Nisan 2018’de İzmir’de kayıplara karıştı. Aynı gün babası karakola başvurarak 1 gün önce evden ayrıldı kendisine ulaşamadım dedi. İzmir Emniyeti yaptığı araştırma sonucu eşinden bir süre önce boşanan Yunus Kahraman’ın Özlem Akusta ile görüştüğü tespit edildi. Aynı kişi Yunus Kahraman’ın annesi Hacer Huy ile birlikte bulunan Gülümser Bulut cinayeti ile ilişkili olduğu düşünülüyor. Özlem Akusta’nın kredi ve banka kartını kullanan kişinin Yunus Kahraman olduğu ortaya çıktı. Polis yaptığı araştırmalardan sonra Yunus Kahraman’a durumu ispatladı ve 1 Nisan 2018’de Yunus Kahraman ve Özlem Akusta’nın beraber güvenlik kameralarına yakalandı. O aylarda Yunus Kahraman’nın telefonu polis tarafından dinlendi. Aynı zamanda Gülümser Bulut Cinayeti işlendi. Daha önce de sevgilisini öldüren Yunus Kahraman’ın 3 gün sevgilisini cesedini balkonda sakladığı ortaya çıkarken Yunus Kahraman’ın annesi ile birlikte Gülümser Bulut’un kızı Gülümser Bulut’un cesedini çekyat altında buldu.

Özlem Akusta
Özlem Akusta

Özlem Akusta’nın kayıp olduğu Gülümser Bulut’un ise öldürülerek çekyat içine konulduğu ve biri kayıp diğeri cinayet olan iki kişinin canı ile ilgili olan olayda şüpheli olarak Yunus Kahraman görülüyor. Yunus Kahraman’ın daha önce bir cinayetten içeride 15 yıl yattığı ortaya çıkarken cesedini 3 gün balkonda sakladığı öğrenildi. 16 Ağustos 2018’de ortadan kaybolan ve cesedi çekyatta bulunan Gülümser Bulut Cinayeti ile ilgisi olduğu düşünülüyor.

Gülümser Bulut Cinayeti

İzmir’de Gülümser Bulut’un kızı Hatice Ayhan 18 Ağustos’ta Cumartesi günü annesinin teyzesinin kızını ısrarla eve davet ederek evde koku var dediği ve çekyatın altında Hacer Huy ve Gülümser Bulut’un kızı Hatice Ayhan ile birlikte bulundu.

Gülümser Bulut Cinayeti, İzmir, Hatice Ayhan
Gülümser Bulut

Yunus Kahraman’nın Gülümser Bulut’un evine gittiğini tespit eden İzmir Emniyeti, Yunus Kahraman’nın evde 3 saat kaldığı ortaya çıktı. Yunus Kahraman ve Hacer Huy ile ilgili Özlem Akusta ve Gülümser Bulut cinayeti şüphelisinin Yunus Kahraman olduğu düşünüyor. Konu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Müge Anlı tarafından taşınarak işleniyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et