Yunus Kahraman Kim? Gülümser Bulut Cinayeti

Yunus Kahraman Kim? Müge Anlı İle Tatlı Sert…

Yunus Kahraman, İzmir Buca’da 1999 yılında patronu Nilgün Kırlı’yı parasız kaldığı için evine girerek kafasına odunla vurduktan sonra boğarak öldürdüren Yunus Kahraman, daha sonra Nilgün Kırlı’ın cesedini halıya sarıp çekyat altına koymak suçundan idamla yargılandı fakat 15 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 2014 yılında serbest kaldı. İzmir Karabağlar’da Babası Hüseyin Hulki Akusta ile birlikte yaşayan 45 yaşında ki Özlem Akusta, 2 Nisan 2018’de İzmir’de kayıplara karıştı. Aynı gün babası karakola başvurarak 1 gün önce evden ayrıldı kendisine ulaşamadım dedi.

Yunus Kahraman Kim, Müge Anlı
Yunus Kahraman Kim, Müge Anlı

İzmir Emniyeti yaptığı araştırma sonucu eşinden bir süre önce boşanan Yunus Kahraman’ın Özlem Akusta ile görüştüğü tespit edildi. Aynı kişi Yunus Kahraman’ın annesi Hacer Huy ile birlikte bulunan Gülümser Bulut cinayeti ile ilişkili olduğu düşünülüyor. Özlem Akusta’nın kredi ve banka kartını kullanan kişinin Yunus Kahraman olduğu ortaya çıktı. Polis yaptığı araştırmalardan sonra Yunus Kahraman’a durumu ispatladı ve 1 Nisan 2018’de Yunus Kahraman ve Özlem Akusta’nın beraber güvenlik kameralarına yakalandı. O aylarda Yunus Kahraman’nın telefonu polis tarafından dinlendi. Aynı zamanda Gülümser Bulut Cinayeti işlendi. Daha önce de sevgilisini öldüren Yunus Kahraman’ın 3 gün sevgilisini cesedini balkonda sakladığı ortaya çıkarken Yunus Kahraman’ın annesi ile birlikte Gülümser Bulut’un kızı Gülümser Bulut’un cesedini çekyat altında buldu.

Yunsun Kahraman’ın Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Özlem Akusta’nın Kaybı ve Gülümser Bulut Cinayeti ile İlgili Yunus Kahraman’ın görüntüleri Ortaya Çıktı. Görüntülerde şüphe çeken bir çok detayda böylece cinayet dosyasına girmiş oldu.

Gülümser Bulut Cinayeti, Yunus Kahraman, Özlem Akusta,
Gülümser Bulut Cinayeti, Yunus Kahraman, Özlem Akusta,

İzmir’de evinde bulunan çekyatın altında kefenlemiş olarak Gülümser Bulut ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Yunus Kahraman’ın Gülümser Bulut’un evine girerken görüntüleri ortaya çıktı.

Yunus Kahraman Olay Sonrası Üzerindekileri Attı!

Yunus Kahraman’a görüntüleri ve üzerindekiler sorulduğunda ise kıyafetlerini ve sandaletini attığını söyledi. Öte yandan Yunus Kahraman’ın 17 ay önce Özlem Akusta kaybolması ile ilgili araç içerisinde görüntüleri de ortaya çıktı.

Yunus Kahraman Özlem Akusta ile Aynı Araçta Görüntülendi

Öldürülen teyzesinin evine girerken görüntülenen Yunus Kahraman’ın girerken sırt çantası olması çıkarken ise elinde kırmızı bir çanta bulunması da dikkat çekti. Özlem Akusta’nın kaybı ile ilgili de Yunus Kahraman’ın genç kadının kredi kartlarından para çekerek hırsızlık yaptığı ise biliniyor.

Yunus Kahraman Özlem Akusta Kaybı
Yunus Kahraman Özlem Akusta Kaybı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et