Yunus Kahraman ile İlgili Yeni Gelişme…

Yunus Kahraman İle İlgili Yeni Gelişmeler Yaşandı

Nilgün Kırlı’yı 1999 yılında kafasında odun vurarak öldüren ve parasını çalan daha sonra müebbet hapis cezası alan fakat af çıkması sonucu 2014 yılında tahliye alan Yunus Kahraman ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Gülümser Bulut Cinayeti - Yunus Kahraman - Hatice Ayhan
Nilgün Kırlı – Özlem Akusta – Gülümser Bulut Cinayeti – Yunus Kahraman

Özlem Akusta’ın en son görüldüğü tarihte Yunus Kahraman’la buluşması sonrasında Özlem Akusta’ın kredi kartlarından Yunus Kahraman tarafından para çekilmesi, daha sonra Gülümser Bulut’un da öldürüldüğü gün görüştüğü en son kişi olması ise acaba Yunus Kahraman biri kayıp diğeri cinayete kurban giden iki kadından sorumlu mu sorularını akla getiriyor. Yunus Kahraman bugün Müge Anlı ile Tatlı sert programında verdiği ifadelerde bir kez daha dikkatleri çekerken, Gülümser Bulut’un evine girdiği saatlerde Gülümser Bulut’un telefonunun kapandığı, Yunus Kahraman evden ayrıldıktan sonra ise aşure getiren komşusuna kapıyı açmadığı öğrenildi. Yunus Kahraman’ın pazartesi günü Müge Anlı’ın programına katılarak konuşması bekleniyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et