Yunan Vekil Avrupa Parlamentosunda Türk Bayrağı Yırttı!

AP’de Türk Bayrağını Yırttı!

Brüksel’deki AP Genel Kurulunun “Yunan Adalarında İnsani Durum” başlıklı oturumunda, bölgedeki göçmenlerin durumu ele alınırken, Yunanistan’ın aşırı sağcı Altın Şafak Partisinin eski üyesi bağımsız Lagos, “Bir tarafta da Türkiye var, her istediğini yapabiliyor. Ülkemize akın akın göçmen geliyor. İşte bu Türk bayrağı, bununla ne yapılır, yırtıp atılır. Artık buna bir son vermeliyiz.” ifadelerini kullanarak Türk Bayrağını yırttı.

Ionannis Lagos

Türkiye’den Cevap Gecikmedi

Avrupa Parlamentosu’nda, Yunan parlamenter Ioannis Lagos’un Türk bayrağını yırtmasına sert tepki gösteren Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, “Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. Avrupa’nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilsin. Avrupa, İslam karşıtlığı ve ırkçılığa artık dur demeli” ifadelerini kullandı.

​’AP’nin de bu palyaço hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz’

Çavuşoğlu, “Bayrağımız her yerde şerefle dalgalanmaya devam edecek! AP’nin de bu palyaço hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz” diye ekledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et