YouTuber’lar Nasıl Para Kazanıyor ?

Herkes Youtuber olabilir mi ?

Arkadaşlar öncelikle bu konuyu derinlemesine araştırmış biri olarak hayır olamaz diyorum. Çünkü; Eğer  youtuber olacaksanız yaratıcı fikirler üretmek, ağzınızın iyi laf yapması, kameradan çekinmemek, bu işe uzun zaman harcamak ve sabretmek gibi özellikleriniz olmalı. Bu özelliklerin olmadığı insanlar boşa ümitlenir ve hayal kırıklığına uğrar.

Youtuber olmak ne demektir ?

Youtuber Olmak
Youtuber Ne Demek?

Youtuber olmak beyin fırtınası yapmak ve benzersiz içerikler üretmek, aynı zamanda izleyicinin merak edeceği şeyleri iyi bi şekilde kullanmaktır. Youtube iş ortaklığı kapsamında benzersiz içerikler üretmek olmazsa olmazdır. Diğer kanallardan ve yabancı videolrı indirip paylaşanlarda vardır ama büyük meblağlar kazandıkları veya telif hakkı yemeden yükleyebildikleri video sayısı çok azdır. İşin özeti benzersiz içerik üret, merak uyandır ve sabretmektir.

Youtube’dan para kazanmak ? 

Youtube’dan para kazanmak için sadece bir adsense hesabınızın olması ve telefon ile doğrulama yapmanız yeterlidir. Ürettiğiniz benzersiz içeriklere youtube reklam değeri ve tıklama değeri biçer ve izlendikçe bu değer artabilir. Tabi yayın stratejinizin olması diğer sosyal paylaşım ağlarında da aktif olmanız gerekecektir. Büyük kanallardan çoğunun bir ofis’i bir ekibi ve bir bütçesi vardır. Sürekli olarak Youtube’ da video üretir paylaşır ve yayımlarlar. Ama ümitsizliğe kapılmayın bir kedi videosu bile bir gün milyonlarca kişiye ulaşabilir. Sizlere kazanç sağlayabilir. Makyaj, Pc sorunları, teknolojik ürün tanıtımları, ilginç şeyler, komik videolar vs gibi bir çok konu ve içerik sadece sizin ilgilenmenizi bekliyor.

Youtube’dan para kazandım nasıl alırım ?

Youtube hesabınızda belirli bir miktar para biriktiğinde bu miktarın bizim türk lirası hesabıyla en az 200TL olması gerekir daha sonra kredi kartı veya başka ödeme yöntemleriyle bu parayı çekibilirsiniz. Bu arada youtube’da deney olayına girişen minik arkadaşımızın büyük annesinin “o suyu akşam ben içiyorum” videosu gibi bir video çekerseniz insanların gülmeye ihtiyacı var. Hemen yükleyin.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et