Yoğurtla İlgili Araştırmalarada Çarpıcı Sonuçlar Ortaya Çıktı! Günde Bir Kase Yoğurt Yerseniz…

Fransız Uzmanların Araştırması Şaşırttı Türkler ve Yunanlılar Çok fazla yoğurt yiyor bu yüzden…

Yoğurtla ilgili son araştırma ezber bozdu! Araştırmada çok çarpıcı detaylar vardı! Araştırma Fransa’da yapılmış..

Prof Dr Canan Karatay’ın Kelle Paça Açıklaması uzun süre gündemden düşmemişti. Koronavirüsle ilgili birçok yeni bilgi ortaya dökülürken ilginç bir haber daha dünya ajansları tarafından yayınlandı

Dünyanın en etkili bir çok haber sitesi ise bu araştırmayı kaynak vererek haberleştirmiş.

Araştırma ne derece doğru bilinmez ama yoğurdun faydaları herkes tarafından biliniyor bu bir gerçek!

Koronavirüs an itibariyle 1 milyon insanın yaşamını kaybetmesine neden olurken 33 milyon kişiye ise bulaşmış hasta etmiş durumda

Salgın böylesine dünyayı etkisi altına alırken Fransa’da yapılan bir araştırma Türkler ve Yunanlıların salgından en az etkilenen kişiler olduğunu öne sürüyor.

Nedeni ise yoğurt yemek!

Haber Siteleri Aynen şu açıklamayla haberi sunmuşlar: Bilim insanları Yunanistan, Bulgaristan ve Türkiye gibi çok miktarda yoğurt veya kefir tüketen ülkelerde de ölüm oranlarının düşük olduğunu söylüyor.

Fransa’daki Montpellier Üniversitesi Akciğer Tıbbı’nda fahri profesör Bousquet, “Virüsün yayılımı ve şiddetiyle bölgesel besin farklılıklarına pek de dikkat çekilmedi. Ancak beslenmedeki farklılıklar, büyük yarar sağlayabilir” dedi.

Yoğurdun faydasını biz zaten biliyorduk ama Fransa’dan gelen bu haber  gerçekten şaşırttı. Peki Yoğurdun bilinen gerçek faydaları neler?

Ulusalpost’un derlemesine göre kalsiyum deposu olan Yoğurdun başlıca yararları Bağırsak sağlığını korumakta ve aynı zamanda yağ yakımına destek olmaktadır.

Yoğurt ayrıca tansiyonu düzenler ve bağışıklık sistemini güçlendirir – İşte Fransa’daki araştırmada buna dayanıyor olabilir koronavirüs en çok bağışıklık sistemi zayıf olan insanları etkiliyor. Yoğurt bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Diş ve kemil sağlığını destekleyen yoğurt cilt ve deri hastalıklarına karşı da iyi gelmektedir. Ayrıca kas gelişimini destekleyen yoğurt kolesterolü de düzenlemektedir.

Ne diyelim Kaşık Kaşık Yoğurt tüketmeyi ihmal etmeyin! 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et