Yılmaz Özdil’in Villası İçin İnceleme Başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’in Bodrum’da 2017 yılında aldığı ticari olduğu belirtilen alana ofis adı altında villa yaptırdığı ve bu villanın bazı kaçak bölümlerinin olduğu iddia edilmişti. Hatta villanın kaçak bölümleri için imar barışına başvurduğu söylenmişti. Yılmaz Özdil’in 7 Milyon Dolar yani yaklaşık 50 Milyon değerinde villasını ise eşi Hülya Özdil’in üzerinde yaptığı da söylendi. Tüm bu iddialar nedeniyle Muğla Çevre ve Şehircilik müdürlüğü personeli ise Yılmaz Özdil’in villasına gelerek incelemelerde bulundu.

Yılmaz Özdil'in Villası
Yılmaz Özdil’in Villası, Yılmaz Özdil

Muğla’da harekete geçen Çevre ve Şehircilik müdürlüğü Yılmaz Özdil’in evini ve evinin yanında bulunan 2 evi de incelemeye aldı. Ekipler, evin alt kısmında bulunan sahildeki yapıları incelemek üzere kayıt açtı.

Bodrum Belediye Başkanı İşin Peşindeyiz Dedi

Bodrum Belediye Başkanı işin peşinde olduğunu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bitez-Aktur’da basına konu olan parsel ve mülkle ilgili Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleriyle inceleme yaptım. İnceleme sonuçlanınca kamuoyu tüm detaylarıyla bilgilendirilecektir” açıklamalarından bulundu.

4.6 Milyon Dolara Satın Almıştı

Yılmaz Özdil’in ticari arsa üzerinde bulunan yapıyı 4.6 milyon liraya satın aldığı söylendi. Yapı, yürürlükte olan imar planında, “ticaret alanı” sınırları içinde kalıyordu. Bodrum Belediyesi yapıya ilk olarak Hülya Özdil adına “ofis ve işyeri- iki bağımsız bölüm-142.5 metrekare” olmak üzere yapı ruhsatı tanzim etti ve bir süre sonra yapı kullanım izin belgesi verdi. Böylece imar planlarında ticari alan vasfı olan yapıyı, Özdil ailesi villaya çevirdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et