Didem Arslan Rukiye kimdir? Rukiye’nin kocasını kim öldürdü?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına konu olan Yılmaz Kılınç’ın aydınlanamayan cinayetinin perde arkasında ne oldu? Mersin’de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç 10 yıl önce sır gibi bir cinayete kurban gitti. Olayda çelişkili ifadeler vererek şüpheleri üzerine çeken Kılınç’ın karısı Rukiye kimdir? İşte sır gibi cinayetin detayları haberimizde…

Rukiye Kimdir?

‘Kılınç’ın çocukları katilin bulunması için Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçmeye başvurdu’

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında ele alınan Yılmaz Kılınç’ın cinayeti tüm Türkiye’yi ekran başına topladı. 10 yıl önce işlenen cinayetin failinin bulunması için Yılmaz Kılınç’ın kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme programına başvurdu.

Kılınç’ın karısı Rukiye’nin çelişkili ifadeleri şüphe çekti!

Kılınç’ı öldürenin kendisinden 45 yaş küçük karısı Rukiye olduğu iddiası üzerinde duruluyor. Rukiye’nin canlı yayında verdiği çelişkili ifadeler iddiaların doğru olma olasılığını arttırıyor. Olayın aydınlanması için Rukiye ile bağlantısı olanlar canlı yayına bağlanıp anlatıyor. İşte canlı yayında yaşananlar:

https://www.showtv.com.tr/programlar/sahne/didem-arslan-yilmazla-vazgecme-rukiye-nerede-ne-yapiyor/103927

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et