Yılın En Çok İzlenen Filmleri Belli Oldu

Yılın 11 ayında sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği filmler arasında ilk 3 sırayı yerli yapımlar aldı. Kaynak: Yılın en çok izlenen filmleri belli oldu: İlk 3’ü yerli yapım

Box Office Türkiye’den derlenen bilgilere göre, yılın 11 ayında 52 milyon 780 bin 881 kişi sinema salonlarını doldurdu. Gişeden elde edilen gelir ise toplam 862 milyon 252 bin 963 lira oldu.

Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya’nın rol aldığı ‘7. Koğuştaki Mucize’, 4 milyon 987 bin 815 izleyiciye ulaşarak, yılın en çok izlenen filmi oldu.

Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği, Kubilay Tat’ın senaryosunu kaleme aldığı film, vizyona girdiği 11 Ekim’den itibaren 85 milyon 393 bin 940 lira hasılat elde etti. Film, 1983’te sıkıyönetim altındaki bir Ege kasabasında yaşayan ve haksız yere hapse atılan Memo ile 7 yaşındaki kızı Ova’nın tekrar kavuşmaya çalışmalarını anlatıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et