En İyi Yılbaşı Hediyeleri ve Sürprizlerini Sizler İçin Derledik !

Sevgilinize Yada Eşinize Yılbaşı Süprizleri

Yeni yılın gelmesi herkesi heyecanlandırıyor. Bir yandan da bir telaş sarıyor eşinize, sevgilinize , dostlarınıza yılbaşı hediyesi almak ve sürprizler yapmak istiyorsunuz. Acaba yılbaşında ne alsam ? Yılbaşı geliyor nerede kutlamalıyız ? Nasıl bir sürpriz  yapmalıyım ? Nerede eğlenebiliriz ? gibi bir çok soru geliyor insanın aklına. Tabi yılbaşı iyi ve kötü ne olursa olsun tertemiz bir sayfa açmak gibidir. Güzel bir şekilde yeni yıla girmekte bu 2022 yılının iyi geçmesinin ilk adımıdır. Şimdi sizler için önereceğimiz yılbaşı hediyeleri ve yapılabilecek sürprizleri derledik. Acaba 2022 yılına girerken ne alabilirsiniz ve ne gibi sürprizler yapabilirsiniz.

Yılbaşında ve Yeni Yıla Girerken Yapabilecekleriniz.

Bugünkü makalemizde yılbaşında sevgilinizi ya da eşinizi  şaşırabileceğiniz 10 farklı sevgiliye yılbaşı sürprizi önerisini paylaşacağız. Yılbaşında sevgilinizin hiç beklemediği anda yapılan sürprizler, sevgilinize her zaman ani bir şok etkisi büyük mutluluklar yaşatabilir. Eğer sizde sevgilinize ya da eşinize yılbaşında sürpriz yapıp onu şaşırtmak istiyorsanız. Aşağıda sizler için hazırladığımız 10 farklı sürpriz önerisine göz atın..

1) Mumlardan Yol Yapın


Romantik bir ortamın vazgeçilmez objelerindendir mumlar. Eğer sizde sevgilinize ya da eşinize yılbaşı gecesi için romantik bir ortam kurma planınız var ise; bu sürpriz tam size göre. Bir milyoncu diye tabir edilen dükkanlardan tutunda çoğu markette bulabileceğiniz yuvarlak yassı mumlardan evin girişinden, yatak odanıza kadar olan mesafe boyunca satın alın. Buradaki asıl amaç mumlardan romantik bir yol yaratmak. Sevgiliniz ya da eşiniz evde yok iken bu sürprizi hazırlayın ve yatak odanızda elinizde bir hediye ile beklemeye koyulun. Eve geldiğinde mumlardan yolu takip eden sevgiliniz size ulaştığında şaşkınlıktan ne yapacağını şaşıracaktır. Sürprizinizin etkisini arttırmak isterseniz mumlardan yaptığınız yola kırmızı gül yaprakları da dökebilirsiniz. Mum satın almak istiyorsanız şu adresi ziyaret edebilirsiniz.

2) Fotoğraflardan kolaj sürprizi


Eskiyi,güzel anıları hatırlatan en güzel şey arşivinizden çıkardığınız fotoğraflardır. Sizde sevgilinize beraber çekildiğiniz ve güzel anlarınızdan oluşan fotoğraflarınızdan bir albüm yapabilirsiniz. Tabiki albümünüz sıradan olmasın. Çok güzel efektler uygulayarak çok hoş bir yılbaşı fotoğraf sürprizi yapabilirsiniz. Örneğin fotoğraflarınızın çevresine film şeridi efekti uygulayıp ve renk modunda sepya olarak yapar, albüm içinde üzerinde film şeritleri olan çok şık bir albüm satın alırsanız ,yılbaşı sürpriziniz çok şık ve kaliteli olur. Dijital haldeki fotoğraflarınıza yukarda söylemiş olduğum efektleri picassa programı il yapabilirsiniz. Daha profesyonel şekilde efekt çalışması yapacaksanız google amcaya sorabilirsiniz:)

3) Aşkınızın Hikayesini Çizin

Çizim yeteneğiniz var ise; bu yeteneğinizi sonuna kadar kullanabileceğiniz bir sürpriz anlatacağım size. Aslında çok fazla çizim yeteneğine de gerek yok. Çöp adam çizebilecek kabiliyete sahip olsanız dahi bu yılbaşı sürprizini yapabilirsiniz. Tabiki ayrıntılı çalışılmış olan kadar güzel olmayacaktır. Sevgiliniz ya da eşinizle tanıştığınızdan beri olan süreci mutlu son ile biten bir çizgi roman olarak çizmeye ne dersiniz? Gerçekten çok eğlenceli ve sıradışı bir sürpriz olacaktır. Tek yapmanız gereken renkli renkli kartonlar alıp üzerine basit şeklide çöp adam dahi olabilir, hayalinizdeki mutlu son ilet biten hikayeyi çizmek. Son olarak onu bir kitap haline getirerek sevgilinize vermek.

4) Başbaşa olmanın tadını çıkarın

2022 yılına girmenin keyfini evde çıkarmak istiyorsanız, yemeğin ardından en sevdiği oyunları hazırlayıp (kutu, iskambil, bilgisayar oyunları, tavla, satranç,tombala gibi) onu mutlu edin Bu eğlencenin ardından da kendi ellerinizle hazırladığınız tatlı kurabiyeler eşliğinde birlikte romantik bir film seyredin ve telefonlara yanıt vermeyin..

5) Mum Işığında Baş Başa Yemek


Belki klasik bir sevgiliye yılbaşı sürprizi olacak fakat hala yapmadıysanız mutlaka yapın.  Romantik bir akşam geçirmenin en güzel alternatifi mum ışığında kaliteli bir restorantta baş başa yemek yemektir.  Tabi bu sürprizi ev ortamında da yapabilirsiniz. Sevgilinizin ya da eşinizin en sevdiği yemeklerden bir menü oluşturabilir, masanızı da romantik mumlar ve çiçekler ile donatabilirsiniz. Hafif bir müzik ve kırmızı şarap ile en kaliteli restorantlara taş çıkartabilirsiniz.

6) Aşk Dolu Şekerleme kutusu


Milyoncu diye tabir edilen dükkanlardan alabileceğiniz kalp ya da kare kutu alabileceğiniz gibi istediğiniz boyda bir ayakkabı kutusu edinin. Eğer hazır satılan kalp ya da kare kutu bulamaz iseniz, ayakkabı kutunuzun üzerini resim,fotoğraf ya da çiçekler ile süsleyin. Kutunuzun dış kısmını bitirdiyseniz asıl sürpriziniz olan şekerlemeler kısmına sıra geldi. Marketlerden renkli renkli ve farklı şekillerde onlarca çikolata ve şekerlemeler satın alın. Kutunuzun içerisini bu şekerler ve çikolatalardan doldurun. Tabiki sürprizinizin can alıcı noktası olan “sen bunlardan çok daha tatlısın” notunu koymayı unutmayın. Bu arada sevgilinize yeni yıl sürprizi için Kişiye özel çikolatalar en iyisi…

7) Biraz macera

Bu sürprizi yapabilmeniz için sevgilinizin ya da eşinizin çalıştığı binanın plaza ve dış camlarının asansör ile silinen çok katlı bir bina olması gerekiyor. Çılgın ve maceracı bir kişiliğe sahip iseniz, sevgilinizin çalıştığı kata geldiğinizde daha önceden hazırlamış olduğunuz kocaman ” seni seviyorum” pankartınızı çıkartın ve sevgilinize gösterin. Seni seviyorum pankartının altına 2014 için içinizden gelen yeni yıl dileklerinizide yazabilirsiniz. Evlilik teklifi içinde çok yaratıcı ve sürpriz olabilir.

8) Aşkınızı anons edin

Biraz organizasyon biraz da yapılabilmesi zor olarak gözüken bir yılbaşı sürprizi olarak gözüksede gerçekleştirebilirseniz sevgilinizi gerçekten çok şaşırtabilirsiniz.  Sürpriz aynen şu şekilde; sevgiliniz ile birlikte gittiğiniz bir alışveriş merkezinde ona olan yeni yıl dileklerinizi ya da aşınızı mikrofonlar vasıtasıyla anons etmek ya da ettirmek. Tabi çoğu alışveriş merkezi buna izin vermeyebilir, fakat siz yinede şansınızı deneyin. Eğer başarabilirseniz sevgiliye yapılabilecek en güzel yılbaşı sürprizini yapmış sayılırsınız.

9) Her Güne Özel Şiirli Takvim


Sevgilinizi hergün şaşırtacak koskocaman bir şiir takvimi hazırlamaya ne dersiniz? 1 aylık ya da 1 yıllık şekilde bu takvimi düzenleyebilirsiniz, fakat bir yıllık düzenlemek gerçekten çok vaktinizi alacaktır.  En güzeli 1 aylık olacak şekilde büyük bir karton üzerine sizin için özel olan o ay için tüm günleri kara kutucukların içerisine sıralayın. Her güne bir aşk sözcüğü ya da kısa şiirler yazın ve günlerin üzerini kağıtlar ile kapayın. Sevgiliniz merak etmeyip ilk günden tüm şiirleri takvim üzerinden koparıp okumaz ise; her gün sizi düşünebileceği ve her sabah güne mutlu uyanacağı bir hediye vereceğinizden emin olabilirsiniz.

10) Nostaljik Fotoğraf Sürprizi

Sevgilinize yılbaşında biraz nostaljik bir hediye ya da sürpriz yapmak istiyor, onu eskilere götürüp nostalji yaşamasını istiyorsanız, daha önce size vermiş olduğu çocukluk fotoğraflarından birtanesini fotoğrafçılarda büyütüp çerçeveletin. Hatta çoğu fotoğrafçı artık eski siyah beyaz fotoğrafları dahi renklendirip çok kaliteli hale getirebiliyorlar. Sevgilinizin odasının baş ucuna asacağı çok güzel bir hediye olacaktır.

Son Şanş Klasik Olmasın Eğlenceli olsun Birazda Gülelim Derseniz Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz bir hediye var…

Son Hediye erkek arkadaşa alabileceğiniz muzip ve komik hediye.

Herkese mutlu yıllar Diliyoruz. İyi, güzel vakit geçirmeniz ve hediyelerinizin beğenilmesi umuduyla ! Yeni Yıl sağlık mutluluk huzur getirsin.  Hoş Geldin 2022!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et