“Yeni Parti Kuracaklar” İddiasına Yanıt Geldi

Ankara Kulislerini Sallayan “Yeni Parti Kuracaklar” İddiasına Eski Bakan Mehmet Şimşek’ten Yanıt Geldi

Eski Bakan Mehmet Şimşek, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı Ahmet Takan’ın, “Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Bakanlar Mehmet Şimşek ve Ali Babacan yeni parti kurmak için kolları sıvadı.” iddiasını sosyal medya hesabından yalanladı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı Ahmet Takan, eski Başbakan Davutoğlu ile bakanlar Ali Babacan ve Mehmet Şimşek’in yeni parti kurmak için hazırlık yaptığını ileri sürdü. Mehmet Şimşek sosyal medyadan verdiği cevapla iddiayı yalanladı.

“PARTİ YEREL SEÇİMLERDEN SONRA KURULACAK”

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan AK Parti hükümetlerinde üst düzey görevler alan “Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Mehmet Şimşek”in yeni bir merkez parti kurmak için hazırlık içinde olduğunu iddia etti. Takan, “Görüşmeler yapıyorlarmış. Acele etmiyorlarmış. Partinin resmi kuruluş tarihi olarak yerel seçimler sonrasını gösteriyorlarmış. Parti kurulduktan sonra ‘ana muhalefet olacak’ iddiasıyla…” diye yazdı.

“ABDULLAH GÜL İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR”

“Soranlara, ‘Abdullah Gül bu oluşumun içinde yok’ diyorlarmış” ifadesini de kullanan Takan, “Gel de buna inan!.. Abdullah Gül’ün üçlüsü CHP’deki etkin ve de her tarafa küskün muhalif isimlerle de temasa geçmiş. Görüşmeler devam ediyor” ifadesini kullandı.

MEHMET ŞİMŞEK’TEN YANIT GELDİ

Takan’ın bu iddialarına Mehmet Şimşek yanıt verdi. Şimşek Twitter üzerinden, “Şahsımla ilgili bu iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor” diye yazdı.

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et