Yavru Kediyi Kurtarmak İsteyen Genç Canından Oldu!

Kağıthane’de Yavru Kediyi Kurtarmak İsteyen Maksat K. Hayatını Kaybetti

Kağıthane’de evlerinin balkonunda mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak isteyen kişi, dengesini kaybederek 3’üncü kattan düştü. 6 metre yükseklikten sokakta park halindeki bir aracın üzerine düşen kişinin omuriliğinin çatladığı öğrenildi.

Yavru Kediyi Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti - Maksat K.
Yavru Kediyi Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti – Maksat K.

İstanbul Kağıthane’de Çeliktepe Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Türkmenistan uyruklu 21 yaşındaki Maksat K., evinde otururken balkon tarafından gelen bir kedi sesi duydu. Balkona çıkan Maksat K., bir yavru kedinin çamaşır asılan direkte mahsur kaldığını gördü. Kediyi kurtarmak için balkon demirlerine çıkan Maksat K., bir anda dengesini kaybederek 3’üncü kattan düştü. Yaklaşık 6 metre yükseklikten sokak üzerinde park halindeki panelvanın üzerine sırt üstü düşen Maksat K., ağır şekilde yaralandı. Ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz gencin omuriliğinin çatladığı belirlendi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et