Yasak Elma Dizisinde Şahika’nın Planı ne?

Şahika’nın dönüşü Yıldız ve Halit’in arasının açılmasına neden olur. Nadir ve Ender, Şahika’yı göndermek için ellerinden geleni yaparlarken, Yıldız oldukça tedirgindir. Şahika’nın ise, gelmesinin ardında bambaşka bir planı vardır.

İşte Yasak Elma 59. son bölüm fragmanı izle

Yasak Elma 59. son bölüm izle! Yasak Elma 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şahika yeniden sahnede!Yasak Elma 59. bölümü FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Yayınlanan son bölümde; Yıldız ile Halit’in arası Şahika’nın dönüşü ile tekrar açılmıştır, Şahika’nın ise gelmesinin ardında bambaşka bir planı yatıyor. Halit’in düşmanları alt etmek için bulduğu çözüm, tüm düzeni değiştirecektir. Yasak Elma 60. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Şahika’nın ortadan kayboluşu onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmiştir. Halit, Yıldız ve Ender’in haklı çıkmasının burukluğunu yaşarken, Şahika’nın arkasındaki gizli gücün kendisinden intikam almak için dönen eski dostu Nadir olduğunu öğrenir. Nadir ve Halit yüzleşmesinde, Nadir’in getirdiği sürpriz isim tüm dengeleri alt üst edecektir.

Yasak Elma dizisinin son bölümünde; Nadir ve Ender, Şahika’yı göndermek için ellerinden geleni yaparlarken, Yıldız oldukça tedirgindir. İşte Yasak Elma dizisiyle ilgili merak edilen detaylar…

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Halit, Nadir’le Ender’in işbirliğini öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken, karşı hamle yapmak için harekete geçer. Nadir ise Halit’i alt etmek için başka bir yol daha bulur ve bu yol Yıldız’dan geçmektedir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et