Virüse İnanmayan Fenomen Koronavirüs’ten Öldü!

Virüse inanmayan Instagram fenomeni koronavirüsten öldü

Tüm dünyayı esir alan ve bugüne kadar 1 milyonu aşkın kişinin ölümüne neden olan koronavirüsü inkar eden Ukraynalı sosyal medya fenomeni koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İlk olarak Aralık 2019’da Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve bugüne kadar toplam 1 milyon 119 binden fazla kişinin ölümüne neden olan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19)  varlığını inkar eden sosyal medya fenomeni Ukraynalı fitness ve sağlık koçu Dmitriy Stuzhuk, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 

Euronews’in haberine göre; Instagram’da 1,1 milyon takipçisi olan 33 yaşındaki Dmitriy Stuzhuk ölmeden önce hastalandığını paylaştığı mesajında hastaneden fotoğraflar paylaşmıştı.

VİRÜSÜ TÜRKİYE’DE KAPMIŞ

Mesajında Türkiye’ye tatile geldiğini ve burada Kovid-19 virüsünü kaptığını belirten Stuzhuk, sağlık durumunun ‘istikrar’ gösterdiğini yazmıştı ancak eski eşi Stuzhuk’un hayatını kaybettiğini duyurdu.

‘OLDUKÇA AĞIR BİR HASTALIKMIŞ’

Türkiye’den döner dönmez öksürmeye ve nefes darlığı yaşamaya başladığını aktaran Stuzhuk’un teşhisi Ukrayna’da kondu. Stuzhuk son paylaşımında “Ben virüsün gerçek olmadığına inanlardandım ta ki virüsü kendim kapana kadar. Bu kolay ve kısa şekilde atlatılan bir hastalık değil. Aksine oldukça ağır kendinize dikkat edin” ifadelerini kullanmıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et