Vegan Güneş Kremleri ve Cruelty-Free Markalar

Hayvanlar Üzerinde Deney Yapmayan ve Hayvan Dostu Güneş Kremleri (Cruelty-Free Markalar). “Hayvanlar Üzerinde Deney Yapmayan Güneş Kremi” Markaları Ve Vegan Güneş Koruyucuları İle Hayvanları Sömürmeden Güzellik Mümkün. Bu Yazıda Hayvanlar Üzerinde Deney Yapmayan Ve Hayvan Dostu Güneş Kremi Markalarını Ele Aldık. Güneşten Korunmak İçin Güneş Kremlerine Ve Sütlerine İhtiyacımız Var. Hayvan Sömürüsü Yapılmayan, Hayvan Dostu, Vegan, Cruelty-Free Ve Hayvan Deneysiz Güneş Kremlerinden Bahsedeceğiz. İşte (Cruelty-Free) Hayvanlar Üzerinde Deney Yapmayan Güneş Kremi Markaları….

Hayvanlar Üzerinde Deney Yapmayan ve Hayvan Dostu Güneş Kremleri (Cruelty-Free)

1- Alterra

Alterra vegan sertifikalı bir kozmetik markasıdır. Tüm Rossmann mağazalarından edinebilirsiniz. Aynı zamanda pek çok kozmetik ürünü de mevcuttur.

Alterra

Dengelenmiş UVA ve UVB filtreleri ile yüksek koruma sağlar. Hibiskus ekstraktı ve jojoba yağı içerir. Suya dayanıklı ve hızlı etkili olan ürün yapışkan his bırakmaz. Ayrıca içerisinde Sentetik boya, silikon, parafin ve diğer mineral yağları içermez. Cilde uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır. 

2- Solait

Hayvan dostu güneş kremlerinden ikincisi ise “Solait” güneş kremlerini Watsons mağazalarından edinebilirsiniz.

Solait

Solait Nemlendirici Güneş Losyonu GKF30, hafif ve yağlı olmayan yapısıyla güneşin UVA ve UVB ışınlarından korunmanıza yardımcı olur. Suya dayanıklıdır, hızlı koruma özelliğine sahiptir. 8 saate kadar etkili nemlendiriciliği ile cildinizin yumuşaklığını güneşe maruz kaldığı süreçte de korumaya yardımcı olur.

3- Kiss My Face 

Kiss My Face Marka güneş kremlerine Vegan Dükkan’dan ulaşabilirsiniz.

Kiss My Face 

Vücut için yüksek derecede kalıcı koruma sağlar. Bitkisel özlü içeriği cildi besleyerek ve koruyarak cilt hasarlarının önlenmesine yardımcı olur. Tetikli sprey sisesi son derece kolay ve istenilen miktarda uygulama imkanı sunar. Suya ve tere dayanıklıdır. Çocukların hassas cildi için de uygundur.

4- Mambino

Mambino ürünlerine Vegan Dükkan’dan ulaşabilirsiniz. Fiyatları diğer ürünlere göre biraz daha fazla ancak çok tercih edilen bir güneş kremi.

Mambino

Ciltte parlaklığa sebep olmayan, yumuşak tekstürlü, doğal ve nazik bu güneş koruyucu ürün içeriğindeki kırmızı ahududu yağı, aloe vera ve çinko oksit sayesinde cildi nemlendirirken aynı zamanda güneş ışınlarına karşı mükemmel koruma sağlar. Yağlı, kuru, hassas tüm cilt tipleri için uygundur.

5- Sun Ozon

Sun Ozon güneş kremlerine Rossmann mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Sun Ozon

Hassas ve daha önceden bronzlaşmamış tenler için yüksek koruma. 
IR-A koruma: IR-A ışınları ciltte, oksidatif stresi tetikler. 
Dragosine® olarak adlandırılan etken maddesi ile düzenli kullanım halinde, ciltte oluşan bu stres mekanizmasını ve buna bağlı olarak yaşlanma etkilerini azaltır, güneş sütünün UVA/UVB korumasını destekler. 
Suya dayanıklıdır, hızlı koruma sağlar.  Cildi yoğun şekilde nemlendirir (24 saat etkili hidro kompleks içerir) ve güneşten kaynaklayan yaşlanma belirtilerini önler. 

Tüm Bunların Dışında Türkiye’de Ulaşabileceğiniz Diğer Markalar;

  • Alba Botanica
  • Beyond Hug Sun
  • The Body Shop
  • Coola Suncare
  • Cyrene
  • Derma-E
  • Dermalogica
  • Murad

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et