Vatandaş Erdal Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Vatandaş Erdal Kimdir? Vatandaş Erdal Nereli? Vatandaş Erdal Kaç Yaşında?… Vatandaş Erdal ismi ile Youtube kanalı üzerinden yayın yapan ve güncel travmatik olayları konu alan videoları ile çok izleniyor. Vatandaş Erdal yorumları ile gündeme gelirken insanlar tarafından da merak ediliyor.

Vatandaş Erdal Kimdir?, Vatandaş Erdal Youtube

Youtube üzerinde yayın yapan ve Müge Anlı’ya çıkan olayları yorumlayan Vatandaş Erdal tüm Türkiye tarafından tanınmaya başladı. Sadece Müge Anlı’ya çıkan olaylar değil… yaşanan tüm travmatik olayları inceleyen ve yorumlayan Vatandaş Erdal, eleştirileri ile de beğeniliyor. Youtube’da konum olarak Amerika Birleşik Devletlerinde gözüken ve İktisat Fakültesi mezunu olduğunu beyan eden Vatandaş Erdal, şu anda Youtube üzerinde 36 bin üyeye sahip bir kanalı yönetiyor. Vatandaş Erdal, Müge Anlı’da işlenen konuları yorumluyor. Aynı zamanda yorumları ve farklı bakış açıları ile Vatandaş Erdal, Çağla Tuğaltay cinayeti, İkranur Tirsi ve Şiar Kılıç gibi cinayet dosyalarını kendi kaynakları ile ulaşarak çözmeye çalışıyor. Vatandaş Erdal, tam ismi bilinmese de Kayserili olduğu ve İktisat mezunu olduğu biliniyor ve insanlar tarafından çok izlenen videolara imza atıyor. Son olarak işlenen Gülizar Amenet ile ilgili de Palu ailesinde ki Tuncer’in dişi versiyonu diyerek dikkat çekti. Tıpkı Bana Anlat isimli yotube kanalı gibi Müge Anlı haberleri üzerinden ilerliyor. İleride detaylı bilgi edinildiğinde girilecektir. Vatandaş Erdal Youtube üzerinden yayınlarına ve yorumlarına devam ediyor. Erdal’ın canlı yayınlarına görmek için aşağıda bulunan başlığın altında ki linklere tıklayabilirsiniz.

Vatandaş Erdal’ın Canlı Yayınlarına ve Youtube Kanalına Ulaşmak için Aşağıda ki Linkleri tıklayabilirsiniz…

Vatandaş Erdal Youtube Kanalı

Vatandaş Erdal Canlı Yayın

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et