Varilden Katilin Anne ve Babasına Ait Sigara İzmaritleri Çıktı!

Pınar Gültekin Konulduğu Varilden Katilin Anne ve Babasının DNA’sı Çıktı!

Pınar Gültekin geçtiğimiz yıl sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilmişti. Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen sonrada yakılarak bir varile konulan Gültekin cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Gültekin’in konulduğu varilden katilin annesine ve babasına ait sigara izmaritleri çıktı.

Pınar Gültekin, DNA, Anne Babasının DNA'sı varilden çıktı
Pınar Gültekin, DNA, Anne Babasının DNA’sı varilden çıktı

Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Pınar Gültekin cinayetinde adli tıp raporu açıklandı. varil içerisinden ele geçirilen sigara izmaritlerinin şüpheliler Şükrü Gökhan ve Ayten A.’nın DNA profiliyle uyumlu olduğunun tespit edildiği kaydedildi. Cinayet mahallinde tespit edilen DNA’ların suç delillerini yok eden, gizleyen veya değiştirenleri esaslı biçimde ortaya koyduğunu savunan Epözdemir, “İzmir Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Biyoloji İhtisas Dairesi tarafından düzenlenen raporda olay yerinde dört erkek ve bir kadın DNA örneklerine rastlandığı, bu DNA örneklerinden kadın olanla erkek olanlardan birisinin aralarında anne-çocuk ilişkisi olabileceği değerlendiriliyor.” ifadesini kullandı. Katil zanlısının yakınlarının da cinayete yardım ettiği iddiasına yerel mahkeme “koğuşturmaya yer olmadığı” kararını vermişti. Ancak olay yerinde bulunan iki izmaritin cinayeti işleyen Cemal Metin Avcı’nın anne ve babasına ait olduğu ortaya çıktı. Yargıtay bunun üzerine kovuşturmaya yer olmadığı kararını bozdu. Bu kararla cinayete yardım ettiği düşünülen kişilerin yargılanmasının önü açılmış oldu.

Pınar Gültekin Cinayeti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz günü kayboldu. 5 gün sonra yapılan soruşturmanın ardından Pınar’ın eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, çıkan kavgada genç kızı boğarak öldürdüğünü, cesedini bağ evindeki varile koyup yaktığını, üzerine de beton döktüğünü itiraf etti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et