Van Gölü’nde 5 Kişinin Cesedi Bulundu!

Van’da, göle açılan bir teknenin kaybolduğu ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarında yabancı uyruklu oldukları değerlendirilen 5 kişinin cesedine ulaşıldı.

Van Gölü, 5 Ceset Bulundu
Van Gölü, 5 Ceset Bulundu

Van Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Van Gölü’ndeki kayıp tekneyi aramada yabancı uyruklu beş kişinin cesedine ulaşıldı” ifadeleri kullanıldı. Gevaş ilçesine bağlı Altınsaç Mahallesi’nden 27 Haziran Cumartesi saat 22.00 sularında kendi tekneleriyle Van Gölü’ne açılan 2 kişiden uzun süre haber alınamaması üzerine kayıp ihbarının yapıldığı belirtildi.

5 Kişinin Cesedine Ulaşıldı

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca havadan ve karadan tüm imkanların seferber edilerek arama-tarama faaliyeti başlatıldığı bildirilen açıklamada, söz konusu çalışmalar sonucunda şu ana kadar yabancı uyruklu oldukları değerlendirilen 5 kişinin cesedine ulaşıldığı aktarıldı.

Aramalar Sürüyor

Açıklamada, bölgede havadan ve gölden arama çalışmalarının tüm imkanlar seferber edilerek çok yönlü devam ettiği vurgulandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et