Üvey Amca Özkan Kurnaz Serbest Bırakıldı!

1,5 yaşında ki Ecrin Kurnaz’ın ölümü ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Samsun’da 1,5 yaşında ki Ecrin Kurnaz’ın ölümüyle ilgili 6 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan anne Sevcan Kurnaz ve üvey amca Özkan Kurnaz serbest bırakılırken babaanne Hatice Kurnaz ve üvey baba Deniz Kurnaz tutuklandı.

Ecrin Kurnaz davasında yeni gelişme
Ecrin Kurnaz davasında yeni gelişmeler

Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, ceset parçalarındaki DNA incelemesinde buluntuların geçen yıl kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’a ait olduğunun belirlenmesinin ardından gözaltına alınan şüphelilerden üvey babaanne Hacer Kurnaz, “bakmakla yükümlü olduğu çocuğun ihmalle ölümüne neden olma”, üvey baba Deniz Kurnaz ile Hasan S. ve Mesut Y. de “fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek” iddiasıyla sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Üvey amca Özkan Kurnaz ile H.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun’un Veziköprü ilçesinde 1,5 yaşında ki Ecrin Kurnaz’ın ölümü ile ilgili göz altına alınan kişilerden, Ecrin bebeğin babaannesi Hatice Kurnaz ve üvey babası Deniz Kurnaz tutuklandı. Öte yandan serbest bırakılan üvey amca Özkan Kurnaz, Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak açıklamalarda bulundu. Özkan Kurnaz hiç bir suçunun olmadığını söylerken abisi Deniz Kurnaz’ın fuhuş suçundan tutuklanmasını da yorumladı. Abisinin yaptığının insanlığa sığmadığını ve iğrenç olduğunu söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et