Ünlü Vapur Satıcısı Burhan Pazarlama Hayatını Kaybetti!

“Burhan Pazarlama” Olarak Tanınan Burhan Demircan Hayatını Kaybetti!

Burhan Demircan isimli vapur satıcısı hayatını kaybetti. Vapurlarda yaptığı konuşmalar ve tavırlarıyla ünlü bir isim olan ve TRT Arşiv’in videolarında yer alan Burhan Demircan aynı zamanda “Burhan Pazarlama” olarak tanınıyordu.

Burhan Pazarlama, Burhan Demircan, Vapur Satıcısı
Burhan Pazarlama, Burhan Demircan, Vapur Satıcısı

Uzun Yıllar Vapurlarda Satıcılık Yaptı!

İstanbul’da Kadıköy-Karaköy ya da Eminönü-Kadıköy vapur hattında yıllarca Burhan Pazarlama olarak bilinen, Burhan Demircan hayatını kaybetti.

İBB Duyurdu!

İBB Demircan ile ilgili olarak, “Bir İstanbul beyfendisini kaybettik bugün… Vapurlarımızın bilindik siması, bir yakadan diğerine giderken yolculuklarımıza tebessüm katan nam-ı diğer “Burhan Pazarlama” aramızdan ayrıldı. Ruhu şad olsun, İstanbul onu hep hatırlayacak” paylaşımında bulundu. 

Burhan Pazarlama Kimdir? Burhan Demircan Kimdir?

Uzun yıllar boyunca İstanbul’da çeşitli güzergahta çalışan vapurlarda ürünler satan Burhan Demircan, TRT’in çektiği siyah-beyaz videolarda konuşması, tavrı ve pratik zekası ile Türkiye tarafından tanındı. Mağazalarda ki ürünlerin kira, klima ve tezgahtar masraflarından dolayı çok pahalı hale geldiğini söyleyen Burhan Pazarlama olarak bilinen Burhan Demircan, insanların vapur satıcılarından alışveriş yapmasının daha uygun olduğunu belirtiyordu. Burhan Demircan, hayatını kaybetti ve geriye TRT Arşiv’de yer alan videosu ve ve sempatik tavırları kaldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et