Ünlü Sunucuya Oğlunun Yanında Tecavüz Girişimi!

Ukrayna’da yaşayan ve Anastasia Lugova adı ile ülkesinde üne sahip kadın, trende 7 yaşında ki oğluyla yolculuk yaptığı sırada yarı çıplak bir adam tarafından darp edildi. Tecavüz girişiminde bulunan adamdan vagon yöneticisinin odasına saklanarak kurtuldu.

Anastasia Lugova

Ukrayna’da ünlü sunucu Anastasia Lugova, cuma günü 7 yaşındaki oğluyla beraber Mariupol’den başkent Kiev’e yaptığı tren yolculuğu sırasında yarı çıplak bir kişinin saldırısına uğradı. Sosyal medyada kendisine yapılan tecavüz girişimini anlatan Lugova, “Oğlumla yolculuk yaparken, bizim bulunduğumuz bölmeye yarı çıplak bir adam girdi. Yatağa yatırdı, boğazımdan tuttu ve vurmaya başladı. Çığlıklarıma oğlum uyandı. Oğlum ‘Anneme vurma’ diye bağırmaya başladı. Ondan sonra oğluma vurmaya kalkınca elini tuttum ne istersen yaparım yeter ki ona vurma dedim” şeklinde konuştu. Ünlü sunucu açıklamalarının devamında, “Sakinleşen saldırgan bana tacizde bulunmaya başladı. Kendimizi dışarı zor attık ve diğer vagondaki insanların kapısını çaldık. Ancak hayret edici şekilde kimse tepki göstermedi. Vagon yöneticisinin odasına sığınarak kurtulduk” ifadelerini kullandı.

Saldırgan Yakalandı

Yapılan operasyonun ardından saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Darp sonucu tanınmayacak hale gelen ünlü sunucunun ise tedavisi sürüyor.

Vagon Personelinin İşine Son Verildi

Ukrayna Demiryolları’nda yaşanan bu skandalın ardından olayın yaşandığı vagonda görevli personelin işine son verildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et