Ünlü Şarkıcı İrem Derici Koronavirüs’e Yakalandı

Ünlü şarkıcı İrem Dericinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Türkiye’yi yeniden etkisi altına alan koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı İrem Derici de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Derici, evinde karantinaya alındı.

Şarkıcı İrem Derici

Şarkıcı İrem Derici, korona şoku yaşıyor… Derici, tat ve koku alma duyusunu kaybedince apar topar hastaneye gitti ve Covid 19 testi yaptırdı. Derici’nin test sonucu pozitif çıkınca, evde karantinaya alındı.

Yaptığı açıklamalarla sıkça adından söz ettiren İrem Derici, iki şarkıdan oluşan maxi single Senin Hastan’ı yayınlamış ve Brezilyalı Diogo Fedrizzi ile cesur pozler vermişti.

Yeni klibinin heyecanını yaşayan İrem Derici yaptırdığı testin sonucunu alınca şoke oldu. Derici koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medyadan duyurdu.

İrem Derici, tat ve koku alma duyusunu kaybedince apar topar hastaneye gitti ve koronavirüs testi yaptırdı. Derici’nin test sonucu pozitif çıkınca, evde karantinaya alındı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et