Ümitcan Uygun’un Tehdit Mesajları Ortaya Çıktı!

Aleyna Çakır’ı ölmeden önce apartmana Ümitcan Uygun tarafından sokulduğunu gören tanık, Ümitcan Uygun’un kendisine yazdığı tehdit mesajlarını paylaştı ve savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ümitcan Uygun Tehdit Mesajları
Ümitcan Uygun Tehdit Mesajları

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü araştırılırken şüpheli olarak görülen Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’da şüpheli bir şekilde ölmüştü. Aleyna Çakır’ın ölümü ile ilgili konuşan Aleyna Çakır’ın arkadaşı S.E., Aleyna Çakır’ın ölmeden önceki gün Ümitcan Uygun tarafından ağzı kapatılarak apartmana sokulduğunu söylemişti. Tanık, Ümitcan Uygun tarafından sürekli olarak tehdit edildiğini söyledi ve Ümitcan Uygun’un kendisine attığı mesajları paylaştı.

Ümitcan Uygun Tehdit Mesajları, Tehdit, Mesaj, Ümitcan Uygun
Ümitcan Uygun Tehdit Mesajları, Tehdit, Mesaj, Ümitcan Uygun

Ayrıca tanık Ümitcan Uygun’a kendisini şikayet edeceğini söylemesi üzerine, Ümitcan Uygun’un mesajları sildiğini söyledi. Ekran görüntüleri alan tanık, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Genç kız ayrıca Aleyna Çakır’ın intihar edecek birisi olmadığını ve kesinlikle öldürüldüğünü düşündüğünü söyledi.

Aynı Görüntülere İki Farklı Rapor!

Aleyna Çakır’ın öldürüldüğü güne ait apartmanda bulunan güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. İki kez incelenen görütnüler hakkında farklı raporlar tutulduğu ve iki raporunda dosyaya girdiği öğrenildi.

Soruşturmaları Aynı Savcı Yürütecek

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında haftalardır Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü işleniyor. Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili Ümitcan Uygun’un annesi de şüpheli bir biçimde hayatını kaybetmişti. Gülay Uygun’un ölümünü soruşturan savcı artık Aleyna Çakır’ın da soruşturmasını yürütecek. Müge Anlı Avukat Umur Yıldırım’ın çok sevinçli olduğunu söylerken, aynı zamanda avukatın Gülay Uygun’un cinayete kurban gitmiş olabileceğini düşündüğünü söyledi. Aleyna Çakır’ın avukatları Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Aleyna Çakır dosyasını Ümitcan uygun annesinin şüpheli ölüm dosyasına yürüten Savcıya verildiğini açıkladı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et