Ümitcan Uygun’un Annesi ve Babası Hakkında Korkunç İddialar!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ankara Keçiören’de evinde ölü bulunan Aleyna Çakır’ın (Sema Esen) şüpheli ölümü araştırılırken yeni ifadeler ve detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı’ya ulaşan bir izleyici Ümitcan Uygun’un (Ümit Uygun) annesinin bir yurtta çalıştığını çalıştığını söyledi. İzleyici, Ümitcan Uygun’un annesine “Yurt Anne” denildiğini ve 18 yaşını dolduran kızlara iş bulacağım size diyerek ev açtığını söyledi. Öte yandan Müge Anlı Aleyna Çakır’ın öldüğü gün Ümitcan Uygun’un babasının verdiği ifadelerde ki çelişkileri gündeme getirdi.

Ümitcan Uygun'un Annesi ve Babası
Ümitcan Uygun’un Annesi ve Babası Hakkında İddialar

Ümitcan Uygun’un Babasının Çelişkili İfadeleri

Müge Anlı Aleyna Çakır‘ın şüpheli ölümü ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. 15 Eylül 2020’de yayınlanan programda Müge Anlı Aleyna Çakır’a sürekli şiddet uygulayan Ümitcan Uygun‘un babasının şüpheli ifadelerini okudu. Müge Anlı, Ümitcan Uygun’un babasının genç kızın öldüğü gün verdiği çelişkili ifadeleri okudu. Okunan ifadelerde babanın oğlunun arabada uyuduğunu söylediği fakat bir başka ifadesinde oğlunun eve gelerek evde uyuduğunu söylediği ortaya çıktı. Aleyna Çakır‘ın ailesinin avukatı Tuğçe Sayan ise bu çelişkili ifadelerin giderilmesi için tekrar ifadelerin alınacağını söyledi.

Ümitcan Uygun’un Annesi Çocuk Eğitmeniymiş!

Genç kızları pavyon ve gazinolarda çalıştırdığı iddia edilen Ümitcan Uygun Müge Anlı‘da araştırılıyor. Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili araştırılan Ümitcan Uygun’un annesinin ise bir yurtta çocuk eğitmeni olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ismini vermek istemeyen bir izleyici, Ümitcan Uygun’un annesi hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Yayına katılan kadın, bir düğünde Ümitcan Uygun ve beraberinde ki kızlarla karşılaştığını ve Ümitcan Uygun’un annesine “Yurt Anne” denildiğini söyledi. Yurtta çalışan Ümit’in annesinin kızları gece yaşamına yönlendirdiğini duyduğunu söyledi. Müge Anlı, Ümitcan Uygun’un annesinin çocuk eğitmeni olduğunu öğrenince sert konuştu. Müge Anlı, Ümitcan Uygun’un annesine seslenerek şunları söyledi;

“Hanımefendi keşke kendi çocuğunuzu da biraz eğitseydiniz az önce izlediğim video var ya siz o videonun tamamını bir izleyin. Sizin çocuğunuzun insanlara nasıl küfür ettiğini nasıl hakaret ettiğini sonra gidip 21 yaşında ki kızı nasıl dövdüğünü görüntülerini çektiğini… yani böylede çocuk eğitmenliği olmaz. Keşke kendi çocuğunuzu eğitmek için biraz çaba harcasaydınız çabalara girişseydiniz”

Müge Anlı

Müge Anlı Haberleri İçin Tıklayınız…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et