Ümitcan Uygun’un Annesi Gülay Uygun Ölü Bulundu!

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüyle ilişkisi olmakla suçlanan Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun ölü bulundu. Olaya ilişkin sosyal medyada görüntüler paylaşırken kameralar önüne geçen Ümitcan Uygun, babası Durak Uygun ve ailenin avukatı Müge Anlı’yı suçladı. Gülay Uygun intihar mı etti? yoksa öldürüldü mü?

Ümitcan Uygun, Annesi Gülay Uygun, Babası Durak Uygun
Ümitcan Uygun, Annesi Gülay Uygun, Babası Durak Uygun

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüne ilişkin araştırma yürüten Müge Anlı, Aleyna Çakır’ın şiddet gördüğüne dair bulgulara ulaşmıştı. Aynı zamanda 20 kişi gizli tanık olarak ifade vereceğini beyan etmişti. Günlerdir tutuklanması beklenen Ümitcan Uygun’un annesinin ise bugün intihar ettiği söylendi. Ormanlık bir alanda yüzünde maske ve elinde poşetlerle silahla intihar ettiği iddia edildi.

Gülay Uygun’un Ölümüne İlişkin Müge Anlı’yı Suçladılar!

Gülay Uygun’un cansız bedeni adli tıp morguna kaldırılırken, kameralar karşısına geçen Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun avukatları ile birlikte Müge Anlı’ya hakaretler ederek Gülay Uygun’un ölümünden sorumlu tuttular. Video hızla sosyal medyada yayılırken, Gülay Uygun’un cansız bedeninin görüntüleri ise yeni açılan bir instagram hesabından ve Ümitcan Uygun’un hesabından paylaşıldı. Ardından kamuoyunda yarattığı şüphe ise bu olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu yönünde oldu.

Gülay Uygun İntihar mı Etti? Yoksa Öldürüldü mü?

Gülay Uygun’un ölümünün ardından olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğuna dair birçok şüphe oluştu. Ormanlık alanda olan kadının nasıl hemen bulunduğu, eşi Durak Uygun’un konuştuğu sırada aşırı alkollü olması ve görüntülerin sosyal medyadan hızla paylaşılması da olayla ilgili şüpheleri arttırdı. Ümitcan Uygun ve babası Durak Uygun ise Gülay Uygun’un ölümünden Müge Anlı’yı suçladı. Sosyal medyada #MügeAnlıYanındayız etiketi ile Müge Anlı’ya destek olunurken, olaya ilişkin şu tweet ise şüpheleri tam manasıyla anlatıyor.

Ayrıntılar Geliyor…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et