Ümitcan Uygun Tutuklandı mı?

21 yaşında ki Aleyna Çakır’ı darp edip sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan 22 yaşında ki Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır’ın ölümü üzerinden 113 gün geçmesine rağmen halen tutuklanmadı. Aleyna Çakır’ın babası İstanbul Taksim’de bir kadını takip eden tacizcinin tutuklanmasını örnek göstererek, bizim elimizde bir sürü kanıt var ifade var dedi. Müge Anlı ise gülerek artık bu durumu gülüyorum kusura bakmayın dedi. 21 Yaşında ki genç kızın şüpheli ölümü ile anılan ve bu doğrultuda verilen onlarca ifadeye rağmen Ümitcan Uygun neden tutuklanmıyor?. Ümitcan Uygun tutuklandı mı? Ümitcan Uygun tutuksuz mu yargılanacak? Ümitcan Uygun’un arkasında birileri mi Var? tüm bu sorular merak ediliyor.

Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır, Aleyna Çakır'ın Ölümü, Aleyna Çakır Olayı, Ankara
Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır, Aleyna Çakır’ın Ölümü, Aleyna Çakır Olayı, Ankara

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 21 yaşında ki Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü araştırılmaya devam ediliyor. En son gelişmelerden biri de Ümitcan Uygun’un intihar ettiği söylenen annesi Gülay Uygun’un kardeşinin konuşması oldu. Bu konuşmadan önce de Ümitcan Uygun hakkında konuşan kişiler teker teker korkarak telefonlarını kapattılar. 21 Yaşında ki genç kız daha önce bayıltana kadar dövülüp Ümitcan Uygun tarafından sosyal medyada paylaşılmıştı. Ümitcan Uygun ile ilgili birçok kişi Müge Anlı’nın programına bağlanarak tanık oldukları olayları anlatı. Kamuoyu ise Ümitcan Uygun’un sırf bu suçtan dolayı tutuklu yargılanması gerektiğini düşünüyor.

“Ben Daha Ne Yapabilirim”

Ümitcan Uygun’un neden tutuklanmadığı ise hala soru işareti. Bu soru işaretine Müge Anlı, dosyalar birleştirilmemiş ve dosya ağır işliyor diyerek yanıt verdi. Hatta Müge Anlı ilk genç kızı bayıltarak dövdükten sonra canlı yayın yapmasına gönderme yaparak o zaman tutuklanması gerektiğini ifade etmiş ve “ben daha ne yapabilirim” demişti. Ayrıca 14 Eylül 2020 tarihli programında Adalet Bakanına seslendi. 15 Eylül’de ki yayında Ümitcan Uygun’un çocuk eğitimcisi olduğu öğrenilen annesi hakkında çarpıcı iddialar ortaya atılırken, 16 Eylül 2020’de gerçekleşen yayında Müge Anlı, “17 yıldır program yapıyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum” dedi.

Müge Anlı
Müge Anlı

Ümitcan Uygun Neden Tutuklanmıyor? Ümitcan Uygun Tutuklandı Mı?

Programda konuşulan konular arasında Ümitcan Uygun’un neden hala tutuklanmadığı ve neden herhangi bir kısıtlama getirilmediği yer alıyor. Çünkü daha önce genç kızı bayıltana kadar dövdüğü, Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’ı zengin iş adamlarına pazarladığı ise biliniyor. Ek olarak Ümitcan Uygun isimli kişinin ruhsatsız silah bulundurduğu ve bunlar ile sosyal medyadan paylaşım yaptığı da biliniyor. Ayrıca Ankara’da tanınan bir ismin oğlu olan Ümitcan Uygun’un babasının bir parti başkanı ve belediye başkanları ile fotoğrafları bulunuyor.

Aleyna Çakır’ın Ölümü

21 yaşında ki Aleyna ÇakırTürkiye’nin gündemine 17 Nisan 2020’de erkek arkadaşı tarafından bayıltana kadar dövülmesi ile gelmişti. Ümitcan Uygun, genç kızı döverek, sosyal medyada paylaşmıştı. Aleyna Çakır, 3 Haziran’da Ankara Keçiören’deki evinin salonunda yerde yüzüstü yatar halde ve boynunda bornoz kuşağı bağlı bulunmuştu. 

Aleyna Çakır
Aleyna Çakır

Gerçek adı Sema Esen olan fakat Aleyna Çakır ismini kullanan 21 yaşında ki genç kız 2 Haziran 2020’de öldürüldü. Bugün açıklanan adli tıp raporunda genç kızın darp edildiği, ağır darbeler aldığı ve tırnaklarında erkek DNA’sı olduğu açıklandı. Öte yandan genç kızın erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından zengin iş adamlarına pazarlandığı iddia edildi. Ayrıca, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan bir tanık. Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’ı ben öldürdüm sizi de öldürürüm dediğini söyledi. Bu açıklamalar sonrası Ümitcan Uygun’un işlediği suçlarla ilgili dosyaların birleştirilmesi ve Ümitcan Uygun’un tutuklanması bekleniyor.

Mehmet Şevki Sözen Yorumladı!

Müge Anlı’nın programında işlenen Aleyna Çakır olayı ile ilgili Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, adli tıp raporunu yorumladı. Olay ile ilgili genç kızın kendisini asmadığı ve ası süsü verildiğini söyledi. Genç kızın asılırken bilincinin yerinde olmadığını ve bu darp olayını gerçekleştirenlerin asarak intihar süsü verdiklerini söyledi. Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, Aleyna Çakır’ın cinayete kurban gitmiş olabileceğini ellinde ki verilere dayanarak söyleyebileceğini ifade etti.

Mehmet Şevki Sözen
Mehmet Şevki Sözen, Aleyna Çakır Açıklaması, Asla ve Asla İntihar Olduğunu Sölyeyemem

Prof. Dr. Mehmet Şevki SözenMüge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüne ilişkin en son açıklamasında “bizim elimizde ki otopsi bulgularına göre ben Aleyna’nın bir intihar sonucunda bir ası ile öldüğünü asla düşünmüyorum ve yeni bir tıbbi bulgu çıkmadığı sürece bu bulgularla şayet bunun aksi çıkarsa ben diplomamdan feragat ediyim” dedi.

Kızımın Sol Gözü Yoktu!

Aleyna Çakır’ın cenazesini yıkayan annesi kızının sol gözünün olmadığı, kemiklerini kırıldığını, kafasının arkasında, boynunda ve bacaklarında morluklar olduğunu söyledi. 17 Nisan 2020’de erkek arkadaşı tarafından dövülerek görüntüsü sosyal medyada paylaşılan Aleyna Çakır, 2 Haziran 2020’de evinde ölü bulundu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et