Ümitcan Uygun Hakkında Son Dakika Gelişmesi!

Kamuoyu Ümitcan Uygun’un tutuklanmasını beklerken, Aleyna Çakır’ın öldüğü gün evine beraber girdiği kişinin Ümitcan Uygun olduğu kesinleşti.

Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır, Aleyna Çakır'ın Ölümü, Aleyna Çakır Olayı, Ankara
Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır, Aleyna Çakır’ın Ölümü, Aleyna Çakır Olayı, Ankara

Ümitcan Uygun ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüne ilişkin kamuoyun Ümitcan Uygun’un tutuklanmasını bekliyor. Aleyna Çakır’ın öldüğü gün bir araçtan inerek evine bir kişi tarafından zorla sokulduğu kamera kayıtlarına yansımıştı. O kişinin Ümitcan Uygun olduğu tespit edildi.

İki Farklı Polis Raporu Vardı!

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümünü araştıran savcılık, Aleyna Çakır’ın evinin önünü gören kameranın uzakta olması, araçtan inen kişi ya da kişilerin karanlıkta kalmaları sebebiyle farklı rapor verilmiş olabileceğini belirtti. Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümünde Polis merkezinde görüntüyü izleyerek tutanak tutan görevlilerin yanılmış olabileceğini söylendi. HTS kayıtlarına göre, baş şüphelinin araçtan inerek, park halindeki kendi aracına binip uzaklaştığı yönündeki tespitin dosya içindeki ifadeler ve baz kayıtlarıyla uyumlu olduğu açıklandı. Böylelikle kamera kayıtlarındaki kişinin Ümitcan Uygun olduğu kesinleşmiş oldu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et